YAD logo

Uutiset

BLOGI: Peliviikonloppu vol. 2

Heipähei! Ensiviikolla! Viikonloppuna! 26.-28.2. 2021 Street Team (muutkin tottakai tervetulleita) miittaa Discordissa jälleen Jackbox Partyn sekä Among Usin tiimoilta.

BLOGI: Menetetty blogi

Jahas. Street Teamin sivuilla on (vaihteeksi) ollut jotain omituista häikkää, ja mm. viimeviikon bloggaus on hävinnyt bittiavaruuteen. Onneksi se on vielä mulla tallessa muualle, niin laitan sitten Villen kuulumiset tälle viikolle uudestaan.

BLOGI: Alkuperäisstriibaaja

Meinasin aloittaa blogikirjoituksen tekstillä ”kaikki lähetetyt materiaalipyynnöt ovat nyt liikkellä", MUTTA nyt kun tarkemmin katson, niin osa matskupyynnöistä on m

BLOGI: Ville esittäytyy!

Viime viikolla Tanelin hypettämä, kaikkia mysteroinut henkilö paljastaa itsensä tänään ja kirjoittaa ensimmäisen bloginsa koskaan. Hei kaikille! Kuten tarkkasilmäisimmät ja -korvaisimmat saattoivat viime keskiviikkona huomata, kyseistä mysteerihenkilöä haukutaan Villeksi.

BLOGI: Mysteerijuu!

Tällä viikolla Street Teamin ylläpidon yllätti mysteerihenkilö! Mysteerimies oli mukana myös mysteroimassa keskiviikon Discordissa. Mutta jotta mysteeri maksimoidaan, en aio kertoa siitä tässä blogissa sen enempää. Hän saa tulla raottamaan tätä arvoituksellista verhoa ensiviikolla ihan itse! 

BLOGI: T-paitoja ja peliviikonloppu

Street Team vietti etämiittiä 13.-15.11. YAD:n Discordissa. Mukana meiningissä viikonlopun aikana yhteensä meitä osallistujia oli 11 kappaletta. Viikonloppu aloitettiin tekemällä meemejä itsestämme tutustumisen merkeissä ja illat jatkuivat eri pelejen merkeissä.

Sivut