YAD logo

BLOGI: Syksyn (kannabis)lehtiä

Niin vaan taas elokuu mennä hurhati ohi ja saavutaan jälleen syksyyn. Syksyn lehtiä miettiessä päätin että kuukauden tehtäväksi sopisi hyvin Kannabissetti 2.0, joten tehtävä komeilee nyt listojen yläpäässä houkuttelemassa striibaajia tilaamaan setin materiaalit. Discord on nykäisty käyntiin kesätauolta ja höpinää aiheesta ja aiheen ohi on tarjolla tuttuun tapaan kahdeksasta kymmeneen keskiviikkoisin. Kurkkaahhan tehtävä ja liity sieltä linkin kautta servulle jos et vielä oo kerennyt. Tällä viikolla disessä puhuttiin mm. tästä artikkelista (https://www.hs.fi/politiikka/art-2000009772577.html). Haastan lisää ja pistän pöytään Surprise-Taskin: lue artikkeli ja kirjoita raporttiin vastaus näihin kysymyksiin:

- Oletko huomannut omassa arjessasi älypuhelinten vaikutusta mielenterveyteen? Miten ne ovat vaikuttaneet sinuun?

- Millä tavalla voisi varmistaa ettei päädy liialliseen älypuhlimen käyttöön? 

- Mikä saa sinut palaamaan älypuhelimen tai sosiaalisen median pariin päivittäin? Onko se enemmän viestien tarkistamista vai jotain muuta?

10 pistettä. 

 

Ensiviikolla tosin täytyy skipata keskiviikkopulinat, koska YAD:n perinteiset tiimipäivät tapahtuvat Tallinnassa johon myös meidän ylläpitopoppoo osallistuu. Tiimipäiville kutsutaan YADin tiimien kaikkein aktiivisimmat vapaaehtoiset ja Street Teamia edustamassa on viime vuoden top listojen kärki mölli sekä Aada. Aada aikoo myös ottaa Street Teamin IG:n haltuun joten kannattaa pitää sitä silmällä. ;) Siihen asti Insaa houstaa eezmeralda. <3  

Sitten loppuun vielä muutama raportoitu kuva Pauliinahelpiltä!

 

- Taneli / Street Team Crew -