BLOGI: Riemua liikkeellä

Terveisiä Riemufesteiltä!

Päädyin multitaskaamaan ja pitämään wanhaa kunnon YADin infopistettä nuortentapahtumassa, ja hiljaisina hetkinä kirjoittamaan tekstiä blogiin. Tämä kuvastaa ihan hyvin kuluvaa että tulevaa kevättä, eli haipakkata ja vilinää riittää. :D

 

Ensiviikolla vietetään YADin perinteisiä tiimipäiviä, eli matkustamme kasan aktiivisempien vapaaehtoisten kanssa Espanjan Alicanteen tutustumaan paikallisesta päihdetyöstä sekä nauttimaan auringosta. Itse olin pari edellisviikkoa ihan omalla lomalla ja reissunpäällä joten olihan se aikakin jo päätyä taas lennolle. Mun lomaillessa Saasa päivysti, ylläpiti, ohjasti ja luotsasi striibaa eteenpäin joten voi hyvin olla että kukaan ei edes huomannu hetkittäistä poissaoloani. Tässä parit mun omat lomakuvat:

 

 

Tipahtelipa tehtävälistaan myös aivan uusi tehtävä: Yadcast kommentaattori. Tässä tehtävässä heti ensikättelyssä tarjolla 30 pistettä, ja kuukausittain mahdollisuus ansaita kymmenen lisää. Eikä tarvitse kuin katsoa youtubea ja kommentoida ajatuksia. Uusimmassa YADcastin jaksossa käydään läpi kaikki uudet tarrat ja käydään läpi niiden tausta-ajatukset ja merkitykset. Mukana rutkasti levottomuutta ja huonoja vitsejä (sekä eeppisiä Ellu-edittejä).

Tämän viikon mieleenpainuvimpia striibailuja on suorittanut Annir, joka viimeisteli tyylikkäästi Kamaa Somessa -koulutuksen, grindasi täydet pisteet uudesta tehtävästä ja palautti omatekemän kukka-piirros taideteoksen. 

 

 

 

- Taneli / Street Team Crew-

 

PS: Kiinnostaako tulla testikäyttämään striiban sovellusta? Laita Tanelille viestiä jos kaipaat lisätietoja...