BLOGI: Sano huumeille ehkä

 

Tämän heiton kirjoitti joku meidän tämänpäiväiseen Tiktok -liveen ja se jäi mieleen pyörimään. Jäin miettimään että olipa hyvä lause. Sanomalla huumeille ehkä, haastat itsesi miettimään huumeidenkäytön vaikutuksia ja seurauksia. Sanomalle huumeille ehkä, haastat itsesi tekemään tiedostavan valinnan aiheesta ihan itse. Koska loppujen lopuksihan päätöstä ei tee kukaan muu kuin sinä itse.  Huumeille voi sanoa myös ei, tai kyllä, mutta sen mustavalkoisuuden ympärillä on myös paljon kiehtovaa ”ehkää”.

Selvä kyllä taas voidaan sanoa Street Teamille! Ylläpito pyörii ja puksuttaa jälleen! Materiaali liikku ja pisteet on pisteytetty. Viime vuoden TOP listojen kamppailu oli erittäin tiukka, ja tehtäväpalautuksia tuli vuoden viimeiseen päivään saakka. Onneksi olkoon ja valtavat kiitokset hullusta määrästä vapaaehtoistyötä kaikille. <3 Lopullinen tulos 2023 näytti tältä:

 

 

 

Ensimmäisellä työviikolla loman jälkeen on ylläpidon lisäksi pidetty mm. pari palaveria Street Teamin äpin prototyypin rakentamisesta (jep!!!), suunniteltu tulevaa uskomattoman upeaa (to be announced) webinaaria, pohdittu ulkomaanmatkoja ja ihasteltu toimiston uutta maalattua seinää (tsekkaa tiktok!). Tehdään tästä vuodesta taas hyvä vuosi!

 

- Taneli / Street Team Crew -