Tietoa

Olet löytänyt tiesi YAD Youth Against Drugs ry:n virallisen Street Teamin sivuille. Uutisista löydät tietoa Street Teamin ajankohtaisista asioista  ja UKK vastaa kysymyksiisi. Rekisteröidyttyäsi Street Teamiin voit alkaa suorittaa tehtäviä ja ansaita pisteitä. Saavutettuasi pisterajoja, sinut palkitaan.  

Voit aloittaa helposti ja siltä istumalta esimerkiksi:

  1. Tee Tausta-tieto-kysely-hässäkkä tehtävä = 10 p = eka palkinto.
  2. Kurkkaa tehtävät Koodaillaan sekä Discord, niin pääset tarvittaessa yhteyksiin muihin vapaaehtoisiin sekä työntekijään + lisää pisteitä!
  3. Tee Ilmaisia Tarroja tehtävä kertomalla Street Teamistä kavereille, = vielä lisää pisteitä.
  4. Selaa loputkin tehtävät läpi ja klikkaa haluamasi tehtävien kuvausten alka "pyydä materiaalia" nappulaa.
  5. Matskupakettia odotellessasi kerro muillekin YAD:n Street Teamistä ja raportoi mukaan saamasi kaverit tehtävään Uusia päänahkoja = 6 p per uusi jäsen.
  6. Käytä luovuutta striibailussa. Siitä palkitaan aina. Samoin palkitaan kuvista, joilla todistat suorittaneesi tehtäviä. 

 

Alunperin Street Teameja perustettiin levytyssopimusta vaille olevien bändien promotoimiseksi. YAD:n street team noudattaa samaa kaavaa kuin musiikin promotoimiseen tarkoitetut tiimit.

Tavoitteena on saada YAD:lle näkyvyyttä ja edistää YAD:n edustamia arvoja ja asenteita. Tähän tarvitaan sinua ja innostustasi levittää tietoa järjestöstä ja huumeettomasta elämäntavasta. Street Teamit toimivat katujen ja muiden julkisten paikkojen lisäksi myös internetissä ja somessa jotka antavat monia mahdollisuuksia tavoittaa ihmisiä, jakaa kokemuksia ja tietoa, avata keskusteluja sekä herättää huomiota.

Be the change that world needs!