Kannabissetti 2.0

AFK

Kannabis puhututtaa ja YAD vastaa !

Tekemällä materiaalipyynnön tähän tehtävään saat jakoosi huikean kannabisaiheisen materiaalisetin, jonka voit joko jakaa osissa minne haluat tai viedä kerralla koko pinkan esimerkiksi nuokkarille tai koululle jakoon.

Kannabisaiheista asiaa löytyy myös YAD:n pääsivujen yhteyteen avatulta www.yad.fi/419 - sivulta. Sivuston tarkoituksena on haastaa kannabiksen käyttäjät pohtimaan omaa käyttöään kriittisesti. Sivustolla on myös tietoa YAD:n kannabislinjauksista ja tavasta tehdä ehkäisevää huumetyötä.

Paketti sisältää kannabis.eu matsku, tarroja sekä kannabis mythbustereita. Jaa siis tietoa, aiheuta ympärilläsi keskustelua sekä pohdintaa. Tehtävää voit suorittaa esim. näin: Jaa flyereita ja tarroja kavereillesi, liimaa 419-tarroja esim. 420 graffitien tai tagien viereen, jos jossain bongaat sellaisia, tai etsi netistä 420-aiheinen keskustelu ja linkkaa osoite www.yad.fi/419 niihin, tai ota vaikka Instaan 419-aiheinen kuva ja liitä ylläoleva osoite sekä hashtagit #419mieivielä #yadry #yadstreeteam.

Joten eikun matskua jakoon ! :)

Muista merkata tehtäväpalautukseen minne ja minkä verran olet materiaaleja jakanut. Lisäämällä raporttiin kuvia jaetuista matskuista kerrytät helposti extrapisteitä!

Pisteytys: 10p
Raportoitu 48 kertaa
Materiaalit
20 tarraa, 5 mythbusteria


Viimeisimmät kuvat