BLOGI: TANELI IS BÄK.... SOON

Heipä hei arvon Striibakansa, Saasa täällä teille taas kirjoittelee. Ei ollu yhtään clickbait -otsikko, mutta TANELI TULEE TAKAISIN!!!!

Taneli Tanelz Von McTanelzzon III (Hytöööösen Taneeeli) palaa siis ensi viikolla töihin hyvin ansaitulta kesälomaltaan, onneksi! Se tarkoittaa käytännössä sitä, että en oo enää yksin Street Teamista vastuussa ja lähtee varmaan homma pyörimään taas vähän sujuvammin. Ja kukapa nyt muutenkaan ei haluaisi Tanelia takaisin työkaveriksi <3 Can't wait!

Meikäläinen on täällä parhaani mukaan yrittänyt katsoa tehtäväraportteja läpi ja pakkailla matskuja, mutta Striiban lisäksi mun työtehtäviin on kuulunut lähiaikoina myös Lutakon kukkien kastelu, toimiston yleinen siisteys ja muita perustyön hommia. Aika paljon oon viettänyt aikaani tutkimassa ja selvittelemässä tämän kesän festareiden tapahtumia, joihin on kyllä kuulunut sekä ylä- että alamäkiä. Tavoitteena kehittää meidän festaritoimintaa ensi festarikauteen mennessä entistäkin paremmaksi!

Hienosti olette kaikki jaksaneet Striibailla tämän kesän aikana, oon teistä super ylpeä! Katuluutia eikuöö katuliituja sain aikaiseksi myös hankkia lisää, joten tilailkaas kaikki omat liidut täältä ja laittakaa tulemaan kuvia teidän taideteoksista!

Tämän kuun TOP 5 -lista kuuluupi näin:

1. Pauliinahelp ansaitulla ykköspaikalla ahkeran striibailun ja raportoinnin tuloksena!

2. Aadaシ︎ on pyöräillyt itsensä top-listoille tehtävän FILLARIKESÄ avulla!

3. Junomau :lle extrahypersuperpositiivista palautetta erityisesti tekoälyn käyttämisestä, uutisbongailuista ja hyvistä näkökulmista tehtävässä Striibaajan kymmenen käskyä <3

4. optinenharha saa tällä kertaa kehuja reippaasta striibailusta ja hyvistä ideoista. Huippuduunia <3

5. merichu vaikutti minut kaiken muun lisäksi viherpeukalon taidoillaan! Itse kun en edes ruohosipulia saa pysymään hengissä, oon tosi vaikuttunut tästä onnistumisesta tehtävässä Yrtitä edes ! Tästä taidonnäytteestä kuva myöskin tämän blogin mukana!

 

Kiitos kaikille loistavasta striibakesästä, jatkakaa samaan malliin ja muistakaa (lähinnä Aadaシ︎) nukkua myös!!

Terkuin, Saasetti striibatiimistä