BLOGI: Ei viimetippa tapa

Heipähei pitkästä aikaa täällä blogin puolella!

Pikkuhiljaa ollaan taas vuoden taitteessa jolloin kerätään kasaan vuoden tapahtumat, tilastot ja tarroitetut tontut. Mutta ennen sitä, jäljellä on vielä kokonainen joulukuu aikaa striibata ja nyt olisi viimetipan striibailuja tarjolla:

Secret Santa: Street Team Edition loppuu ensiviikkoon, eli jos haluat saada kotiisi joulukortin (ja pisteitä) toiselta striibalaiselta nii vielä kerkeät taiteilemaan joulutervehdyksen viikonlopun aikana.

Striibapaita 2023 häviää palkintokaupasta vuoden vaihteessa ja tilalle tulee uusi 2024 vuoden design. Vielä kerkeää tilata tämän!

Sen lisäksi uutta tehtävääkin olis tarjolla kahdessa muodossa:

Striiban kehityskysely – eli helppo ja kiva kyselytehtävä mutta tärkeämpääkin tärkeämmästä aiheesta, eli Street Teamin päivityksestä. Striiban päivityksestä on ollut puhetta jo pitemmän aikaa ja prosessi etenee hitaasti mutta varmasti. Olen oppinut tänä vuonna että sovellukset ovat kalliita ja niiden selittäminen tietotekniskoodaustermein vaatii ymmärrystä jota ei omasta päästä löydy. Tähänkin onneksi löytyy ratkaisu, mutta sen tueksi tarvitaan teidän ajatuksia, ideoita, toiveita ja kritiikkiä siitä mikä tällä hetkellä striiban nettisivuilla toimii ja millaisen sovelluksen kuuluisi olla. Käythän jakamassa ajatuksiasi. <3

Kontsakompilaatio! – eli videotehtävä. Kuvaa 5-30 sekunnin pätkä asioista jotka tuovat sulle hyvinvointia. Näitä sitten koostetaan yhteen ja julkaistaan pitkin meidän sosiaalisia medioita.

Lisäksi mua kiinnostaisi kuulla mikä on teille mieluisin kanava seurata street teamin tiedotusta. Se on ollut aika rikkonaista viime aikoina, joten olisi ehkä aika kohdentaa sitä selkeämmin. Tästä löytyy striiban etusivuilta pieni kysely johon voi käydä vastaamassa. Mihin näistä kanavista kuuluisi panostaa erityisesti?

 

 

Joulukuu on myös Street Teamin TOP listojen suhteen jännittävää aikaa. Kuka päätyy vuoden kärkeen? Ketkä lähtevät loppurutistukseen ja ketkä taas säästelevät voimiaan alkuvuoteen ja tähtäävät vuoden 2024 kärkeen? Mun oma vinkki on, että jos et ole jo suorittanut Kamaa Somessa -koulutuksen tehtäviä niin kannattaa säästää ne alkuvuoteen. Nuo 9 tehtävää tekemällä voi saada 200 pistettä jolla saa aika hyvän etumatkan heti vuoden alkuun. ;) Mutta tärkeintä on silti aina tehdä juttuja omaan tahtiin ja just niin paljon kun hyvältä tuntuu. Pienilläkin jutuilla on vaikutusta ja se on arvokasta. Marraskuun striibailuista on pakko nostaa esille Jaksu. Jaksulla selvästi lähti Street Team pyörä pyörimään ja tehtäväraportteja on tullut miltei päivittäin pisteytettäväksi. Sen lisäksi hän kaappasi street teamin Instagramin varsin esimerkillisesti haltuun ja onkin ollut kiva seurata Jaksun päivittelyjä asian tiimoilta. Ylläoleva kuva myös Jaksun raportoima. Ensiviikolla vietetään itsenäisyyspäivää keskiviikkona, joten Discord chattiä ei silloni ole. Tälle vuotta on siis vielä jäljellä kaksi chat iltamaa ennen joululomia.

Kiitos marraskuusta tyypit. <3

 

- Taneli / Street Team Crew -