Seo lähtö ny sadface

Ho-hohhoh!

Lumikinokset sulaa ja joulu lähestyy uhkaavaa vauhtia, sos. Tää tietenkin tarkoittaa vain yhtä asiaa, on aika siirtää harkka päätökseen ja lähteä lomailemaan. Vaikeeta kirjotella viimeistä blogia omalta osalta mut näin se aika vaan kiitää. :/ Tällä viikolla toimistolla on tarettu lähes villasukitta ja kirjekuoret täyttyneet kuin itsestään. Jouluruokailut on nyt taputeltu toimiston jengin kanssa, sekä Tanelin kanssa voimaannuttu pizzan raikkaasta ja ravitsevasta olemassaolosta.

Perinteinen keskiviikkoinen jouludisco sai tällä kertaa twistin kinkkubingosta, joista mainetta ja kunniaa niittivät urheasti 3 rivin @eezmeralda ja 1&2 rivin @Aada052. Palkinnot näistä lähetetään piakkoin!

BTW HOX-D Taneli on lisännyt uuden maailmaa mullistavan Täsmäisku: Global Drug Survey- kyselyn johon vastaaminen on hyvin vahvasti suositeltavaa ja haluttua suorittamista.

 

Erityismaininta meidän vapaaehtoisille, jotka yötä päivää painaa duunia ja suorittaa tehtäviä. Ootte mahtavia! Also siistiä oli nähdä teitä osaa livenä! C:

Kiitti kuvasta @mikedits, jonka kaverin näyttö sai osumaa :D

 

Rauhaisaa ja levollista joulunaikaa sekä uutta vuotta, tuokoon uusi vuosi paljon hyviä asioita tullessaan, meitsi kiittää ja kuittaa. Bye

 

- Oskar / Street Team Crew -