YAD logo

BLOGI: YLLÄPITO LOMAILEE -16.8.

 

Tältä osin pillit on laitettu pakettiin ja Striiba menee kuukaudeksi sulki ja allekirjoittanut lompsii lomalle. Discord on myös tauolla toistaiseksi, mutta kannattaa pitää sitä silmällä josko elokuun puolella taas tapahtuisi. Mä palaan takaisin hommiin 16.8., joten pitäkäähän huoli että kun palaan niin mulla menee ainakin koko eka viikko postia lähettäessä sekä raportteja pisteyttäessä. :D Meemistä kiitos Nollavitonen.x3 !

- Taneli / Street Team Crew -

 

Hei striibalaiset! Miltei 8 kuukauden notkumiseni YAD Street Teamissa tulee tältä erää päätökseen, koska työkokeiluni päättyy ja aloitan nuoriso- ja yhteisöohjaajan opinnot elokuussa. Olen päässyt mainion työporukan kanssa touhuamaan itselleni tärkeän asian puolesta ja olenkin viihtynyt YADilla olosta. Ja on hienoa nähdä miten moni nuori haluaa tehdä työtä huumeettomuuden puolesta. Jatkakaa samaan malliin!

Kiitos kaikille teille; on ollut hauskaa jutella, pelata, piirtää ja katsoa sairaalaohjelmia teidän kanssa yhdessä keskiviikkoisin disessä :D. Hyvää kesän jatkoa kaikille, ja toivottavasti törmäillään vielä!

- Ville / Street Team Crew -