BLOGI: Vuoden eka wowowowowo

Hyvää alkanutta vuotta 2022 kaikille!


Miten teidän vuoden vaihde ja lomat (jos oli) meni? Itse söin kovasti joulutorttuja, vietin aikaa tärkeiden ihmisten kanssa ja nukuin paljon. Siinä kolme kovaa keinoa nollata ilman päihteitä! Erityisesti ne joulutortut.
Lisää esimerkkejä näistä tämän blogin kuvista jotka löytyivät Aada052n sekä Möllin raporteista tehtävään Selvästi. Street Team pyörähti tauolta liikkeelle tällä viikolla hyvällä energialla. Maanantaina lähti hyvä nippu materiaalia kohti striibailun-nälkäisiä yadilaisia ja keskiviikkona vaihdettiin kuulumiset Discordissa. Toimistolla pohdittiin tulevaa Discord koulutusta ja toivotettiin samalla tervetulleeksi Patu YADille harjoitteluun.


Tällä viikolla starttasi myös Suomen ensimmäiset aluevaalit. Näissäkin vaaleissa on tärkeää käydä äänestämässä jos olet siihen oikeutettu. Ja jos mieli halajaa vaikuttamista vielä askeleen pitemmälle, ehdokkaille kannattaa käydä diilaamassa tarra tai pari. Jos tän teet niin Surprise-Taskista huikeat 10 pistettä. ;) Aluevaaleissa päätetään terveydenhuollosta, sosiaalihuollosta sekä pelastustoimesta joten asia liippaa myös päihteitä monelta osalta!

Tähän väliin ei tän enempää. Moro!


- Taneli / Street Team Crew -