BLOGI: Tarinatuokio Discordissa

 

Kerkesitkö huomata Surprise-Taskin street teamin instan stoorissa? Siinä piti jakaa omaan stooriin YADin IG:n postausta liittyen aluevaaleihin. Jaettavan linkin löytänee edelleen ja edelleen siitä myös saanee pisteitä jos sitä jakaa... 4 pojoa! *wink wink* Sunnuntaina sitten jännätään minkälainen kombinaatio puolueita lähtee rakentamaan uusia sote-alueita, joissä päätetään pitkälti myös huume- ja mielenterveys palveluista.

Mutta politiikasta siihen tärkeämpään, eli viikon striibailuihin. Striiba veteraanit Kisuliu (blogin kuvat hältä!!), Mölli sekä eezmeralda raportoivat hauskasti miltei samaan aikaan miltei samat uutiset tehtävään Uutishaukka napaten kuukauden max pisteet näistä. Ottakkaa vinkki heiltä ja pitäkää huoli että saatte joka kuukausi 20 pojoa uutisista, ja samontein kuukauden max pisteet voi kerätä haltuun Make a memestä.

 

 

Discordissa tapahtui erityisjuttuja, sillä pidimme Iidan ja Patun kanssa tunnin koulutuksen huumeista ennen varsinaista chättiä halukkaille vapaaehtoisille. Sisältönä se kuinka huumeista kannattaa puhua ja mitkä ovat siinä keskeisimmät teemat ja pointit. Pian sen sitten pienen evästauon jälkeen jubailtiin sitten perinteisemmin, mutta ohessa myös luotiin tarina. Tarina pääsi osallistumaan jokainen paikalla ollut niin että jokainen laittoi yhden sanan kerrallaan tarinan jatkoksi. Agsu oli noheva ja kirjoitti osan tarinasta vielä puhtaaksi joten tässäpä tämä suuri spektaakkeli vielä kokonaisuudessaan: 

 

"pöö sanoivat he missä on suklaata täällä tokaisi nukkuva mursu joka nukkui syvää horrosta jouluna jolloin naapuri soitti rumpuja hyvin huonosti julle ja viidakko olivat täynnä kakkua koska buffet oli maukas olipa tarina erikoinen jota kuinkin näin.

Oululainenkin tietää sen että ei ole reissumiestä Mäntsälässä pahempaa on se aikamoinen essi juttu meni niin yli jullella ja essillä tanelilla.

Poliisi salakuunteli o ou yadin maza wazaa mut keltainen teletappi sanoi uudestaan!! essi!! suppilovahvero huusi mitä PINOKKIO iidatus ja ezpertti oikeen säätää täällä discordissa patu taidetta on eipäollu olipas hieno eipä korso kauhea antoi koronan jumalalle eiku keijolle iidalle.

Possu imee röhkii mazaa hyi yäk kaupassa kesken ostosten ezpertti pelasti possun juuston hädästä onneksi kalkkuna osaa lentää unissaan ouluun mutta porot essin sekä lapin mazan energiaa ei ollu olemassa saatavilla ikinä vaikka haluaisi paljon paljon nähdä kuoleman.

Kirjastotäti hyppäsi alas pallomereen jossa oli monta palloa joiden seassa oli lapsia ja iida käärme shh.

Vantaa on ihana.

Hei mitä kuuluu onks kaikki täällä ok kotona voi leikkiä, aikuista kissa on hiekkalaatikossa mutta hiiri juoksi syömään sipsin essin karkin sekä pullan.

Kirahvi eli seepran kanssa viidakossa mutta virtahepo kettuili seepralle ja se sai kohtauksen essiltä miksi kalakeitto on pahaa kylmänä ja jullelta irtosi hammas koska söi kalan ruotoja jäisenä.

Ambulanssi oppi että apua ei saa mitenkään jos ei ole soittanut selvänä essille kaikki ovat rakkaita väsyneitä töissä koska ihmiset syö kultaisia ihania koruja.

Tähdet tuikkivat kertovat että huomenna mennään visulahteen visulahti boomer vaara on iidasta kaukana.

Essiä etsitään edelleen metsästä tanelia itkettää metsässä koska on eksynyt pakkanen puree kovaa tanskubanskua korvasta.

“aiii!!” huutaa kettu jostain kolosta kaukaa.

Oulusta soitettiin melonin jälkeen aasille ja pistaasipähkinä sanoi huih KRATS kun susi söi jänistä porkkanan kädestä kiltisti ja siivosi taloa kun oli räjähtänyt koko kämppä pölyksi tunkeutui miksi patu söi heinäsirkan kynttilän jälkeen jotta hänestä tulisi batman!

Jatkammeko uimalla ruotsiksi vai viroksi kumpi troimii paremmin.

Tunteeton sotilas iida huusi LOL send help tanelii söi toimistolla pähkinän ja kasvoi pieneksi ananasta jossa piimä oli aivoja.

Vapisutti käsiään muumilaaksossa eräs koska mörkö joka tanssi salissa hattivatin kanssa tiktok tanssia solkenaan.

Menneisyydessä taneli seikkaili muumilaaksossa ilman kavereita. Mörkö söi lunta joka paikasta ja ei hattivatti veti paljon viinaa eiku pillimehua."

 

Taneli / Street Team Crew -