BLOGI: Syyskuun syssäilyt

Heipähei!

Maanantaina vietettiin kansainvälistä yliannoskuolemien tietoisuuden päivään. Tästä aiheesta bloggailtiin YADin blogissa joten jos et vielä sitä tsekannut niin kurkkaappas tästä. Laitoin siitä Instagramiin myös Surprise-Tasking samaisena päivänä jonka muutama esimerkillinen stalkkaaja kerkesikin suorittamaan. Sen lisäksi sieltä löytyy bloggaus viimeaikojen nuorisovaihto viritelmien kuulumisista. Joita korona onnistuu hankaloittamaan hiemaisen. Senkin kannattaa kurkata tästä. ????Teenkin tälläisen ovelan bloggauksen jossa hehkutan kahta muuta bloggausta. Hahaa.

Muutakin on tapahtunut, kuten Kisuliun valtava striibaräjäytys josta hän ansaitsi rapiat 50 pistettä. Allaovela kuva on hänen käsialaansa. Discordissa jatkettiin pulinoita ja uusimman tehtävän YAD tierlista palautuksia on ollut myös hauska tarkistaa. Niin paljon erilaisia mielipiteitä. Teen näistä palautuksista jonkinsortin yhteenvedon ja koonnin kunhan niitä on kerääntynyt hyvä nippu. 

Kuukauden tehtävänä meillä komeilee Katuluuta... eiku liitu! joten äkkiä vielä tilaamaan liituja ja tägäilemään asfalttia (ja niitä kuvia mulle heti nyt nyt!!). Kuukauden haasteena sun pitää mennä jakamaan materiaalia sade säällä. Edes yksi hyvä syy odottaa huonoa keliä! ;) Helpot 5 extra pojoa sieltä. 

- Taneli / Street Team Crew -

PS. Ei mitään hajua mitä syssäily tarkoittaa.