BLOGI: Striibailtavaa kotona!

Tällä viikolla pääsin viimein käymään toimistolla ja rustasin kasaan iiison kasan kirjeitä. Sillä välin kun odotatte materiaalia kotiin saapuvaksi, päätin tehdä tänne blogiin pienen noston muutamasta Street Teamin tehtävästä, mitä voi suorittaa karanteeniteemaisesti kotoa. Alotetaan kuitenkin ensin niin hienollla Ilarin raportoimalla kuvalla!

 

 

Kouluhommeleita (max 15p)

Monet teistä varmasti tekevät koulutehtäviä etänä kotoa käsin. Joku tehtävä niistä saattaa olla myös sellainen, jossa pääset itse vaikuttamaan aiheeseen tai mistä kirjoitat. Ota aiheeksi esimerkiksi huumeet, vapaaehtoistyö, YAD tai Street Team ja saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

 

Haasta vanhempasi (max 15p)

Nyt kun kerran kaikki ollaan kotona, eikä kanssakäymiseltä voi välttyä, otappa jonkun läheisen aikuisen kanssa puheeksi huumeet. Tärkeää ei ole tietää huumeista kaikkea, mutta se että aiheesta pystytään puhumaan on jo todella hienoa.

 

Viikon väite (max 75p)

Tässä tarjolla vähän isompi projekti. Tehtävän kuvauksesta löydät linkin Youtubelistaan, jossa sun tehtävänäsi on katsoa videoita ja kommentoida videon alle mielipiteesi väitteestä. Huolellisesti kaikkiin vastaamalla luvassa on ihan älytön nippu pisteitä.

 

Kamaa Somessa (max 200p)

Tekemällä kaikki Kamaa Somessa -koulutuksen tehtävät haasteen mukaisesti kolmen kuukauden sisällä tienaa sulle valtavasti pisteitä, tietoa ja lisäksi tekemistä hiljaisiin iltoihin. Kamaa Somessa tehtävät toimivat muista tehtävistä eri tavalla niin, että ne täytyy suorittaa järjestyksessä. Kun ensimmäinen tehtävä on tehty ja olen hyväksynyt sen, pääset seuraavaan tehtävään ja niin edelleen. Lopussa sua pisteiden lisäksi odottaa todistus käydystä koulutuksesta.

 

Mikä ihmeen YAD (15p), Tour Jumipuisto (10p), Tour Kannabis.eu (10p)

Kolme kovaa saman tyyppistä tehtävää, jossa tutkailet eri nettisivuja ja etsit vastauksia kysymyksiin. Saattaa sisältää myös omaa pohdintaa, niinkuin meillä YADissa on tapana. ?

 

Näiden lisäksi tehtävälistalta löytyy hyvä nippu erilaisia kyselyitä taustatiedoista palautteeseen, linkkien jakamista sosiaaliseen mediaan, kannanottoa erilaisiin teemoihin sekä jotain kirjojen, elokuvien sekä musiikin ystäville. Mutta jätän niihin tutustumisen teidän harteille.

 

- Taneli / Street Team Crew -