Kouluhommeleita

Online

Koulujärjestelmä velvoittaa oppilaita harjoittamaan esiintymistaitojaan ja verbaalia ilmaisua esitelmien avulla. Seuraavalla kerralla kun sinulle tarjotaan tämä tilaisuus, pidä esitelmä päihteistä, huumeista tai pelkästään YAD:sta tai jopa siitä missä sinä olet todellinen asiantuntija eli Street Teamistä! Vaikka aiheenasi olisi härkäsammakkojen parittelukutsujen analysointi, saat varmasti tungettua YAD:n jonnekin väliin.

Kouluaamujen ratoksi voit myös kehitellä YAD/päihde-aiheinen aamunavauksen. Sen ei tarvitse sisältää pelkkää kuivaa asiatekstiä, lurittele väliin vaikka nokkahuilusooloja.

Taustatietoa esitelmiisi löytyy esimerkiksi alla olevista linkeistä.

YAD:sta lisää:
yad.fi

Huumeista lisää:
Päihdelinkki
THL

Pisteytys: Koulutunnilla pidetty esitelmä / 15 p. (Pisteytykseen vaikuttaa kovasti-paljon, notta miten laajan esitelmän teit eli muista raportoidessa hieman kuvailla tilannetta eli millä tunnilla pidit, paljonko oli oppilaita kuuntelemassa yms)

PS. Saadaksesi täydet pisteet sinut tulee todistaa kouluhommelit tehdyksi esimerkiksi valokuvaamalla esitelmäsi ja liittämällä kuva raporttiisi tai voit myös liittää työsi suoraan raporttiin, mikäli olet tehnyt sen tietokoneella (esim Wordillä tms).

Pisteytys: 15 p.
Raportoitu 232 kertaa


Viimeisimmät kuvat