YAD logo

BLOGI: Saunalautta Team

Tältä näytti Street Teamin ylläpito keskiviikkona kun Discordissa starttasi tämän viikon chatti. Villen kanssa eksyttiin puolivahingossa ja melkein yllättäen Jyväskylän paikallistoiminnan järjestämälle saunalautta kruisailulle. Työympäristönä tähän voisi jopa tottua ihan hyvin! Chatin lisäksi lautalla kuunneltiin musiikkia, saunottiin, rentouduttiin ja vietettiin aikaa yadilaisten kera sekä syötiin sipsiä ja suklaata. Aurinkokin oli mukavasti pilvessä niin kukaan ei päässyt palamaan.

Tehtävien osalta striiban sivuille ilmestyi juuri nopea pieni kyselytehtävä joka kantaa nimeä "Täsmäisku: Kokemuksia YADista". Tehtävässä kerätään lauseita ja ajatuksia joita voitaisiin mahdollisesti siteerata ensivuoden kalenteria varten. Joten nyt runosuoni sykkimään ja jakakaa meille parhaimmat statementit. Kuukauden vaihtuessa kuukauden tehtäväksi valikoitui Make a meme ja kuukauden haastetehtävässä haastan teitä tekemään 5 eri AFK -tehtävää heinäkuun aikana.

Street Teami toimii vielä heinäkuussa pari viikkoa ja siirtyy lomatilaan 15.7. alkaen. Eli tähän tietoon viimeinen Discordi kokoontuu 14.7. 

Tilatkaa matskua nyt nyt heti paljon kun vielä kerkeää!

Tän kuvan raportoi jullejuu !

- Taneli / Street Team Crew -