BLOGI: Sairasta settiä

Heiiaoaooaoaa!!

Viime viikolla bloggailu jäi sikseen sairastelujen takia. - Ja nyt tällä viikolla sairastellut on taas Oskari. Koittakaa olla päätymättä kipeys-kierroksen jalkoihin!

Mutta nyt olen täällä Tanelimpana kuin koskaan. Tämä viikko on mennyt omalta osaltani hyvin pitkälti osallistuessani VIDA -hankkeen koulutukseen, jossa ollaan Iidan kanssa askarreltu ties minkälaisia interaktiivisia postereita. Tästä VIDA matskusta tulette kuulemaan lisää tehtävän muodossa hyvin pian.

Viikon striibaja-suorituksista erityisen mainitsemisen arvoisia ovat tällä kertaa milla, joka palautti ensiluokkaisen 30 pisteen arvoisen raportin hyvillä kuvilla ja selkeällä tekstillä. Tän blogin kuva suoraan hältä. eezmeralda taas kirjoitti hyvän arvostelun tehtävän Huumeita valkokankaalla kautta.  Oikeestaan se oli niin hyvä, että laitan sen tähä:

"Shiny_flakes -teini-ikäinen huumeparoni.
Löytyy netfliksistä ja oli aika tuore tapaus. Aivan mielettömän mielenkiintosesti tehty elokuva joka kertoo teininä huumeiden myynnin helppoudesta kiinnostuneen elämästä. Ei ole perus vankilasta kuvattu, kasvot peitettynä huumedokkari vaan iham tekijän itsenkertoma ja näyttelemä. Mielenkiintosinta tässä on päähenkilön luonne, se kuinka aatteli et on täysin lyömätön ja kuinka ylimielinen asenne hänellä on. Toisaalta kertoo tosi avoimesti ja tarkasti asiat alkuvaikeuksista kiinni jäämiseen, mutta siitä mitä ei voija todistaa ei varmasti puhu sanaakaan totta. Toisaalta elokuva oli myös aika opettavainen, tai kuin paljon näky samojen huumeiden eri muitoja ja kuinka niitä käsitellään. Jotenkin kaikki se stereotypinen kuva aineen myyjistä karsiutuu tässä pois. Kotoa käsin mutta kenenkään tietämättä, ihminen joka ei lähtenyt huumekauppoihin oman käytön vuoksi, tai ei ainakaan tunnusta käyttäneensä. En tiiä, jotenki oikeesti oli vaikuttava kunnei ollu perus ratsiassa kiinni jääny tyyppi ja teki oikeesti bisnestä tällä. Kannattaa kattoo!"

- eezmeralda

 

Ja hei muistakaa ilmoittautua MIITTIIIIINNN!!

Taneli / Street Team Crew -