BLOGI: Mega-super-jotain-viikko!1!

Tällä viikolla on vietetty ehkäisevän päihdetyön viikkoa (sen lisäksi ainakin myös sokeiden-, miesten- sekä peliviikkoa). YADilla se tarkoittaa sitä, että YADilaisia pyydetään sinne sun tänne ja huumeista puhutaan vielä normaaliakin enemmän. Tiistaina YADin Discordissa chatattiin huumeisiin kuolleiden muistiotilaisuuden merkeissä, ja keskiviikkona normaaleissa jubailuissa käytiin läpi erilaisia mielikuvia tai ennakkokäsityksiä kannabiksesta. Tänään vielä omalta osalta päätän viikkoni vierailemalla SPR:n nuorten Discordissa. Jeee!!

Viime viikolla julkaistu tehtävä Huumeinfoa sisustukseen?! on lähenyt hyvin lentoon kirjekuorissa. Raportteihin asti ei ole vielä päästy, mutta varmasti sinnekkin ihan pian. Noiden julisteiden tehtävät kannattaa käydä myös tekemässä muuten itse. Näistä ehkä myöhemmin tulee erillinenkin tehtävä, mutta tähän väliin lupaan Surprise-Taskin kautta 5 pojoa per julisteen suoritetuista tehtävistä. ;)

Loppuun vielä kunniamainintana blogin kuvista eezmeraldalle, sekä jullejuulle joka rapsaisi kerralla Discord tehtävän muutamalta viikolta 30 pisteen edestä. :D Jeeee!

 

- Taneli / Street Team Crew -

PS: Ai niin, ja sitten tietty vielä Striiban miitti pakotus. >:D 21.11. asti aikaa ilmoittautua!!!