BLOGI: Julisteskaba!

Taas vierähti viikko, sekä syyskuu. Ihan hullua ajatella että nyt ollaan jo lokakuussa ja sitten onkin jo melkein joulu. Mulle syksy on lemppari aikaa vuodesta. On niin mukavan hämärää ja paljon eri värejä pihalla. Ei oo kuuma mutta ei oo myöskään kylmä! 

 


Sen verran kylmä on kuitenkin, että syksyllä kannattaa olla päässä syssymyssy, minkä voi voittaa uudesta striiban tehtävästä joka kulkee kieliopillisesti täydellisesti nimellä "JulisteitaaAAH?!". Tässä tehtävässä kehitellään ja suunnitellaan juliste joka tulee Street Teamiin myöhemmin jakoon ja parhaimmat palkitaan pisteiden lisäksi 419-pipolla. Tämä tehtävä on auki lokakuun ajan. YADin blogissa julkaistiin alkuviikosta kirjoitus liittyen kannabiksen ja huumeiden laillistamisesta, ja siitä mikä YAD:n kanta on tähän. Blogi sisältää myös vapaaehtoisten (mm. teidän!) mielipiteitä asiasta. Tästä voi käydä lukaisemassa, ja jos laitat sitä jakoon jonnekkin someen tai kaverille niin Surprise-Taskista saa 4 pistettä. ;)


Tällä viikolla ansioitunut striibaaja täytyy olla veeti soikkeli joka raportoi säläsetit pois nurkista pyörimästä, jonka päälle vielä keskusteli vanhempien kanssa, ja pyörähti paikallisella päihteettömällä hengailupaikalla. Kuvan kirjaston kauhistelusta taas vastaa eezmeralda!

- Taneli / Street Team Crew -