Sälää kansalle!

Street Team kortti
AFK

Tehtävän tarkoitus on harvinaisen yksinkertainen: levittää YAD:n ilosanomaa tarroin, julistein, kortein ja kaikin mahdollisin materiaalein mitä sinulle lähetämmekin.

Tarroja on helppo pitää mukana, joten niiden sijoittelu ympäri kaupunkia ja asuinalueita onnistuu kätevästi. Myös kouluvihkot, soittimet ja vaatteetkin ovat oivallisia tarroituksen kohteita. Julisteita voi kiinnittää mm. linkkipysäkeille (paitsi jos se on erikseen kielletty) niittipyssyn, nitojan, teipin tai liisterin avulla. Esitteitä kannattaa viedä esimerkiksi opettajanhuoneeseen, työpaikan kahvihuoneeseen, oppilaskunnan huoneeseen ja nuokkareille.

Jos haluat levitettävää materiaalia, niin hipaise tämän tehtävän vasemmassa alanurkassa olevaa "Pyydä materiaalia" -nappia ja johan lähtee. Nimittäin posteljooni sinua kohti. Olet myös tervetullut hakemaan matskua YAD:n toimistoilta Tampereella ja Jyväskylässä.

Materiaaleistä jotka lähetetään tämän setin mukana voi saada yhteensä 15 pistettä, sekä päälle saat vielä 5 pojoa jos jaat kaiken kirjeen sisältävän materiaalin. Bonuspisteitä saa kun laittaa materiaalia oivalliseen paikkaan ja kun lähettää meille raportoinnin yhteydessä kuvan toiminnasta. Mitä tarkemmin pystyt raporttiin kirjoittamaan lähetetyn materiaalin määrät niin sitä paremmin sulle osataan antaa oikea määrä pisteitä! 

 

Pisteytys: 20 pistettä
Raportoitu 3854 kertaa
Materiaalit
Tarroja, kortteja, julisteita, flyereitä, käyntikortteja


Viimeisimmät kuvat