BLOGI: Blogikato??

Blogi on elänyt hiljaiseloa muutaman viikon, johtuen siitä että toissa viikolla YAD reissasi vapaahetoisten kanssa Kuusamossa tiimipäivillä, sekä edellisiviikolla bloginkirjoituspäivänä oli työyhteisöpäivä. Ja siihen syssyyn en älynnyt suunnitella aikaa bloggailla.

Kuvasta kiitos Milja0022 !

Kuusamon tiimipäivät (= palkintoreissu aktiivisimmille vapaaehtoisille) menivät oiken mainiosti ja Street Teamia paikalla oli edustamassa Kisuliu. Ohjelmaan kuului mm. karhunkierros, koskenlasku, hieman strategiatyötä ja tietysti saunomista. Minigolffia ja Pokemon GO:ta hakattiin myös ahkeraan tahtiin (Kisuliu muuten oli vahvoilla molemmissa. :D).  Ensiviikolla taas vietetään sitten strategia- ja linjauspäiviä, jossa työtekijät sekä YADin hallitus pohtivät sitä, mihin YAD järjestönä paneutuu seuraavien vuosian aikana. Tätä varten myös tiimipäivillä pidettiin sessio että myös vaparien ääni pääsisi esiin. Hyviä ja jänniä juttuja varmasti luvassa. 

Street Teamin puolella homma pyörii tuttuun tapaan ja veteraanien lisäksi mukaan on löytänyt hyvä nippu uusia. Fillarikesä tehtävä on auki vielä vajaa pari viikkoa, joten jos olet kesän aikana pyöräillyt niin muista rapsata kilometrit ennen 22.9.. Tuona päivänä laitan myös katuliitutehtävän sulki. Syyskuun jälkeen palaan muuten normaaliin päiväjärjestykseen, eli työt etänä vähenevät ja olen toimistolla postittamassa useammin kuin kerta viikkoon. Eli syksystä tehdään sit erittäin aktiivinen!!


- Taneli / Street Team Crew -