BLOGI: Ville esittäytyy!

Viime viikolla Tanelin hypettämä, kaikkia mysteroinut henkilö paljastaa itsensä tänään ja kirjoittaa ensimmäisen bloginsa koskaan. Hei kaikille! Kuten tarkkasilmäisimmät ja -korvaisimmat saattoivat viime keskiviikkona huomata, kyseistä mysteerihenkilöä haukutaan Villeksi. Aloitin viime viikolla Street Teamissa tutustuen toimintaan Tanelin johdolla ja olen paikalla pääsääntöisesti keskiviikkoisin vähintään vuoden loppuun saakka. Suunnitelmissani on nuoriso-ohjaajaksi kouluttautuminen ja koitan kokeilla kaikkia mahdollisia nuorisotyön muotoja ennen opintoihin suuntaamista.

Ensimmäinen työpäiväni lähti liikkeelle tekemällä tunnukset ja tehtävän ”Mikä ihmeen YAD?”. Sitä kautta sain tutustua enemmän YAD:n erilaiseen toimintaan ja sain kokea millaista on tehdä Street Teamin tehtäviä. Onnekseni sain puurtamisestani palkkioksi positiivisen palautteen sekä ekat 15 pistettä tililleni. Tämän jälkeen sainkin kokeilla erilaisia työtehtäviä, kuten raporttien arviointia ja matskujen postittamista.

Päivän päätteeksi oltiinkin discordissa, missä oli tavallista rauhallisempi päivä. Pääsin tutustumaan muutamiin teistä teksti- ja puhekanavan kautta, ja kokeilimme uutta sovellusta netissä jolla piirsimme yhdessä. Kaiken kaikkiaan oikein mielenkiintoinen ja monipuolinen ensimmäinen päivä.

Joulukuulle ajateltiin Tanelin kanssa ottaa vähän pidempi piirrosurakka, jossa piirretään joka viikko hitusen verran lisää samaan työhön. Vuoden vaihteen jälkeen nähdään millaisia muistoja, fiiliksiä ja tarinoita yhteiseen piirrokseen on tallentunut

- Ville / Street Team Crew -

PS: Meemit tuli Kisuliulta!