Uusi vuosi, uudet kujeet!

Moro tyypit, Saasa täällä!

Viikon verran sitä on nyt päässyt taas rehkimään Jyväskylän toimistolla, ja ihan yhtä kivaa ku muistelinkin! Ja portaat toimistolle edelleen hapottaa, mut siitä nyt ei varmastikaan hetkeen pääse eroon pieneen toviin...

Mun harjoittelujakso jatkuu tähän tietoon 3.2. asti, joten ihan hetkeen ette pääse musta eroon! Suunnitteilla on kaikkien teidän pään menoksi jäädä vielä harjoittelunkin jälkeen vapaaehtoisena pyörimään, joten kuten sanoin: Ei musta noin heleposti eroon pääse ;)

Ei siinä muuta sitte ku matskupyyntöjä taas tulemaan, mä niitä ahkerasti (ja rakkaudella) teille täyttelen nyt vielä ainakin muutaman viikon! Tehtäväraporttien tarkistaminen on myöskin meikäläisen työnkuvassa aika oleellisessa osassa, pisteitä teille jakelee siis toistaiseksi pääosin meikämansikki :)

Discordit jatkaa pyörimistään normaaliin tyyliin keskiviikkoiltaisin klo 20-22. Tämän vuoden ensimmäinen chatti ensi keskiviikkona 18.1.2023, tulkaa paikalle! Siellä tuttuun tapaan Tanelin lisäksi myös meitsi :)

Tänään myös julkaistu uusi tehtävä, käykäähän tekemässä! Tehtävänä täyttää Väitteitä päihteistä -korttien pohjalta tehty kysely, josta luvassa huippupisteet niitä janoaville!

Hauskaa vuoden alkua kaikille ja tsemppiä tähän vuoteen! <3

- Saasa / Street Team Crew -