Tervetuloa Street Teamin uudistuneille nettisivuille!

Juhlallisesti julistaen ylläpito voi todeta Street Teamin uudet nettisivut avatuiksi! Lämpimästi tervetuloa uudet ja vanhat striibalaiset tutustumaan sivuihin ja niiden mukanaan tuomiin uusiin toiminnallisuuksiin.

Yhtenä uutena ominaisuutena Street Teamin sivuilta löytyy Kaverit- toiminto, jonka avulla voitte lisäillä muita striibalaisia kavereiksenne. Ylläpidon profiilit tunnistatte tutusta Street Teamin kenkälogosta. Lisäksi sivuilta löytyy uudistunut kuvagalleria, keskustelualue, sekä tietenkin Street Teamin tärkein juttu eli tehtävät. Tehtävävalikosta pitäisi nyt löytyä aiempaa selkeämmin tieto esimerkiksi tehtävistä saatavista pisteistä.

Toivottavasti uusien sivujen käyttö on sujuvaa ja löydätte kaiken tarpeellisen helposti. Jos jotakin epäselvyyttä tai bugeja löytyy, niistä voi (ja kannattaakin) ilmoittaa heti ylläpidolle, joko täältä sivujen kautta tai sähköpostilla.

Suuri kiitos niille striibalaisille, jotka ovat osallistuneet sivujen kommentointiin suunnittelu ja toteutus vaiheessa, sekä tietenkin Konseptolle, joka uudet sivut on toteuttanut.

Uusien sivujen äänestystoiminnon kautta voit käydä kertomassa oman mielipiteesi uusista sivuista! (Nyt pitäisi sujua se mobiiliselailukin, sillä Street Team on hypännyt edistyksen ja kehityksen rattaisiin! :D)

ps. Street Teamin sivuille on sivu-uudistuksen myötä tehty Käyttöehdot ja uudistettu rekisteriselostetta, ne kannattaa käydä tsekkaamassa.