BLOGI: Vuoden vika Discord ja tulevan diskurssi

Eilen vietettiin vuoden 2022 viimeistä Discord-chattia. Koko vuoden chatit tiivistettiin niin, että jokainen paikallaolijat kuvailivat YADin Discordia tältä vuodelta kolmella sanalla, ja lopputulemaksi muovautui tämä kenkä:

Kyllä valahtaa digitaalinen kyynel pikselisilmäkulmaan kun miettii taas mennyttä vuotta. Kiitos teille kaikille aktiiveille ja satunnaisille kuumalinjailijoille! <3 Ensi vuonna Discordiin on luvassa joitakin rakenteellisia muutoksia, kun Iidan rooli ja työpanos keskiviikon pulinoihin vähenee (</3) ja moderaattorien työnkuvaa tullaan kehittämään ja muokkaamaan. Kyseessä on siis uusia vapaaehtoistyön mahdollisuuksia ja luvassa uudenlaista koulutusta verkossa vaikuttamiseen. Oon aika innoissani. Tästä lisää sitten lomailujen jälkeen!

 

Ensimmäinen YADin uuden produktion podcast julkaistiin Youtubeen tällä viikolla ja lisää on luvassa viikottain. Ota siis YADcast haltuun tubesta.

Keksittiin myös uusia tarraidea!! Tässä ensimmäinen versio nopeasti Canvalla taiteiltuna, mutta tottakai siitä pitää tehdä uniikimman näköinen ilman valmiita kuvia käyttäen. :D

Kuukauden alun ahkerampia striibailijoita ovat olleet muru, eezmeralda, Mölli, Aada ja Johanna_Johku! Vielä joulukuu jäljellä loppuvuotta GO-GO-GO-GO-GO!!!

- Taneli / Street Team Crew -

 

PS: Street Teamin ylläpito jää lomalle ensiviikon jälkeen, eli nyt kannattaa tilata loppuvuoden matskut!

PSS: En tiiä mitä diskurssi tarkottaa.