BLOGI: Unohtui kysyä Discordissa...

Äkkiä!! Kerro kolme parasta asiaa menneestä viikosta!!!

Tällä kysymyksellä erityisesti Iida on koittanut haastaa tyyppejä Discordin keskiviikko-chateissä. Mutta tällä viikolla oli niin paljon hulinaa ja puhuttavaa, että se jäi kokonaan kysymättä, siksi korjaan tilanteen täällä blogissa.

Mun kohdalla parasta viikossa on ollut:

1. Uusi harjoittelija aloittaa Street Teamissa lokakuun alussa. JEEEEE!!

2.  Oon ollu sunnuntaista asti juomatta kahvia ja siitä on aika voittajafiilis!!

3. Puissa näkyy syksyn värit!!

Tää saattaa tuntua vähän tyhmältä ja turhalta, mutta niinkin pienellä asialla kun päivittäin tai edes silloin tällön miettimällä positiivisia asioita on jo vaikutusta. Youtuben puolella mm. Kurzgesagtin videolla on selitetty tätä ajatusta hyvin. Kantsii kattoa jos englanti taittuu yhtään. 

Street Teamin puolella on ollut vähän hiljaisempi viikko mutta kirjeitä on lähtenyt etiäpäin silti hyvä kasa. Fillarikesä eli kilometrikisa loppui 22.9, mutta tehtävä pysyy vielä hetken auki striiban sivuilla, että varmasti kaikki kerkeävät raportoida poljetut matkat ja saada niistä ansaitut pisteet. Discordissa keskusteltiin kannabiksen laillistamisesta ja kerättiin vapaaehtoisten mielipiteitä asiaan, joita piakkoin tuodaan esiin YADin isommassa bloggauksessa. Siistiä kun on keskustelua!

Näyttää siltä että kesä totta tosiaan on takana päin, mutta onneksi syksy näyttää hyvältä. Luvassa on ainakin jonkinsorttista syssymyssy kamppista, striiban miitin hypetystä ja toimistopäivien lisääntyessä meikätanelille, niin entistä enemmän matskujen liikkuvuutta. 

Kuvasta kiitos Jebjeb90 !

- Taneli / Street Team Crew -