BLOGI: STRIIBAN MIITTI TULEE!!

Ilmoittaudu heti mukaan loppuvuoden eeppisempään viikonloppuun Tampereella. Messissä mä, Oskar, Iida ja TE! Luvassa on paljon rentoa oloilua, tutustumista muihin striibaajiin sekä ihan oikeaakin ohjelmaa (mut liikaa ei voi paljastaa). Toiveita otetaan myös vastaan.  ... Eli aikusten oikeesti ei olla vielä suunniteltu niin pitkälle. :D Edellisissä miiteissä ohjelmassa on ollut muun muassa Megazonen laserpeliä, kaupunkitehtäviä, toimistopiilosta, erilaisia haasteita ja ideointeja.

Tällä kertaa miitti järkätään Tampereella, meidän omissa tiloissa. Ja lupaan että siellä on paljon piiloja toimistopiilosta varten. :D Miittiin osallistuminen on ilmaista ja YAD kustantaa matkakulut halvimman julkisen mukaan. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee osallistumaan. Laittakaa mulle koodia jos asia arveluttaa tai sulla on jotain kysymyksiä asiaan. Ilmoittautumis ohjeet löytyy täältä.

Lisäks me ollaan tässä mietitty että pitäiskö kans järkätä lanit…

 

Tällä viikolla tehtävälistaan ilmestyi myös vuotuinen Vuoden vapaaehtoiinen -tehtävä, jossa tällä kertaa loistaa meidän oma Ella! Tehtävässä siis saadaan pisteitä kun käydään äänestämässä meidän tyyppiä. Ja kaikilla sähköposteilla. ;D Lisäksi muistuttelen että Julisteskaba tehtävä on edelleen olemassa!!!! Pipoja voittajille! Blogin kuvata kiitos Drughater62!

- Taneli / Street Team Crew