BLOGI: Striibaajat superviikonloppuun hep

SUPERVIIKONLOPPU TULEE!!!

Nyt se on ilmi ja virallista. YADin kaikille vapaaehtoisille avoin yhteisviikonloppu tapahtuu Rajalan leirikeskuksessa 28.-30.10.22. Viikonloppu sisältää tutustumista muihin YADilaisiin, hauskaa tekemistä, lautapelejä (jos se on minusta kiinni) ja vaikuttamista järjestön toimintaan. Eli varsin sopiva kaikille toiminnasta kiinnostuneille uusille sekä jo kokeneimmille tyypeille. Ilmoittautumisissa voi laittaa myös mulle viestiä!

 

 

On ollut hauskaa seurata Möllin sekä eezmeraldan kamppailua vuoden top 1 paikasta. Listasijoitus vaihtelee miltei päivittäin ja molemmat tekevät selvästi kilpailusta intoutuneena hyvällä vauhdilla tehtäviä. Heidän lisäksi erinomaista aktiivisuutta on osoittanut muru joka raportoi fillarikesään ihan hirveän määrän kilometrejä ja sai tehtävästä 55 pistettä. Samaan aikaan taas junomau teki mittavan kommenntikierroksen Youtubessa ja keräsi yhdestä raportista 39 pistettä. Street Teamissa ei siis paljoa syysmasennusta nähdä vaan aivan päin vastoin. :D

Ensi viikolla meikätaneli onkin esittelemässä Street Teamin toimintaa Oslossa 'Nordic Prevention' - konferenssissa. Materiaalin lähetyksessä pieni viive siitä johtuen.

- Taneli / Street Team Crew -

 

HUOM!!! KILOMETRIKISA LOPPUU TÄNÄÄN JOTEN FILLAIKESÄN RAPORTIT VIIMEISTÄÄN TÄNÄÄN TULEMAAN AAAAAAAA