BLOGI: Striibaa pystyy vaikka o lanit

Kahden viikon tuplabloggaus tänään. Viikonvaihde pyörähti eritavallisissa meiningeissä, sillä allekirjoittanut sekä joukko vaihtelevia vapaaehtoisia vietti sen Tampereella Lantrek -tapahtumassa. Eli lanittaessa. Ohessa tuli jaettua jotakin sataa tarraa ja juteltua YADista sekä niin mukaan päihteistä. Sarica lupasi bloggailla aiheesta hänen näkökulmastaan mutta ajattelimpa minäkin muutaman sanasen siitä tänne latoa.

Itse en ollut käynyt lani tapahtumissa ennen tätä reissua, vaikka tietokoneet ja pelit ovatkin aina olleet lähellä kiinnostuksen kohteita. Oma lanitus on lähinnä keskittynyt siihen että roudataan tietokoneet jonkun kaverin luo ja vietetään viikonloppu siellä. Kivaa sekin on, mutta ihan samanlaisiin fiiliksiin ei pääse siinä, kun pro pelejä heijastetaan isolle kankaalle samalla kun joku selostaa kovaäänisesti pelin tapahtumia vieressä. Toki myös 1000 konepaikkaa vieretysten tuo harrastukseen aivan erilaisen yhteisöllisyyden tunteen ja mahdollisuuden etsiä pelikavereita. Toisaalta taas itsellä oli hankaluuksia keskittyä täysillä peliin kaiken ympärillä olevan hälinän takia.Työkonekkaan ei ehkä ollut paras vehje peleihin, mutta kyllä siinä Noita jotenkuten pyöri. :D Mutta näin järjestön näkökulmasta tapahtuma ainakin oli hyvä, ja laneille kannattaa lähteä uudestaankin infopisteen kera, muutama pelipaikka samalla varattuna. ?

Sillä välin Striiban puolella on ollut tasaisen hyvä meininki, ja minun lanittaessani oli tullut mukava nippu uusia raportteja. Esimerkiksi Immapest tykitti hyvät raportit tehtävsitä Sälää Kansalle sekä Rookie-setti. Ja kaiken tämän lisäksi vielä samaan viikonloppuun sattui olemaan YADin talvileiri. Ylempi kuvan tupsahti promipun raportista. Tehokas vklp siis kaikinpuolin! Pidetään tämä yllä. ?

- Taneli / Street Team Crew -

PS: Jos Lantrekin lisäksi mm. festarit sattuu kiinnostamaan, niin meidän festarikoulutukseen ilmoittautumiset avataan piakkoin. Kannattaa laittaa päivämäärät muistiin!