BLOGI: Reaktiotesti (dramatisoitu, sisältää tuotesijoittelua)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olin tavalliseen tapaani pisteyttämässä raportteja sekä haukkomassa henkeäni uskomattomien street team spektaakkelien edessä, mutta yhtäkkiä kuin salama taivaalta, Discordini alkoi hälyttää. Sain yksityisviestin tuntemattomalta nimimerkiltä. Keskustelu alkoi tavanomaisesti tervehtien ja kuulumisia kysellen. Sanoja vaihdettiin edes takaisin hymiöitä kaihtamatta. Päässäni alkoi muodostua teoria mihin osasin yhdistää mysteerihenkilön alkuperän sekä yhteyden itseeni…

”Mikä on sun lempi huume?” – toveri kysyi yllättäen. Hetken mietittyäni, tokaisin vastaukseksi muka nokkelana sen olevan kahvi. Perusteluni kahvin olevan piriste ei kuitenkaan onnistunut menemään sellaisenaan läpi, joten vastasin sen viimein olevan kannabis. Koska kannabiksesta syntyy eniten keskustelua ja mielipiteitä löytyy joka lähtöön.

”No kaveri sano et pilves olo on kivaa. Se anto koulus jotain valkosta purua mitä käski ottaa.” Hälytyskellot alkoivat soida päässäni, onko kyseessä trolli, vaiko avautuminen ja tuen hakeminen? Päätin olla kunnollinen ihminen ja ottaa asian tosissani. Miksi kukaan muka huijaisi toista internetissä?? Keskustelimme siitä, että varmasti pilvessä voi olla kivaa, sillä tuskin sitä muuten käytettäisiin niin paljon. Keskustelu jatkui ja nostin esille myös pointin, että tietääkö hän mitä kyseinen puru on? Jos jotakin olisi koskaan pakko ottaa, olisi hyvä olla varma siitä mitä se on. Jos ainetta on jatkettu jollain epämääräisellä ihan vain painon lisäämiseksi (= koska samalla hinta nousee), sisältyy siihen myös enemmän riskejä.

 ”No mä kokeilen!” Kauhuskenaariot alkavat vilistä päässäni. En tiedä kuka henkilö on tai edes mistä päin maailmaa hän viestittää. Hän näyttää valintansa tehneen, joten tartun viimeiseen oljenkorteen ja kehotan kokeilemaan edes pientä annosta, sekä jos mahdollista niin pitämällä jonkun kaverin tukena pahan varulta. ”Eli sä sanot et huumeita saa kokeilla. Outoo. Mut tää oli vaan reagoimistesti!” Salaisuus paljastuu, esirippu laskeutuu ja faktat lyödään pöydälle! Jatkamme vielä höpinää hetken ja koitan vakuutella että tarkoituksenani ei ollut kyllä antaa sallivaa mielikuvaa. Hyvää palautetta sain lempeydestä ja rauhallisuudesta. Tämä kyseinen reaktiotesti oli mun viikon kohokohta, ja olipa hauska päästä pienen paineen alle kun kunnolla kyseenalaistettiin!

 

Sitten siihen tuotesijoitteluun: Street Teamin sivuilla ilmestyi kaksi uutta tehtävää. Täsmäiskuja molemmat, eli lyhyet kyselyt joista ansaittavissa helpot pisteet sulle. Teemoina tällä kertaa kannabiksen sosiaalinen paine sekä kuntavaalit 2021. Viimeisiä päiviä viedään tehtävien Fillarikesä sekä Kävelyreissu Mordoriin kanssa ja juuri ennen loppua J4ke sekä Jebjeb90 kerkesivät raportoida polkupyöräilystä täydet 50 pistettä. Aivan huikeaa! Bloggauksen kuvista kiitos ja kumarrus sankarille nimimerkin feltteri 313 takana!

- Taneli / Street Team Crew -