BLOGI: Pipi Team

Ho-hoi!

Tämän viikon bloggauksessa ei olekkaan paljoa kerrottavaa, koska lähes koko viikko omalta osaltani meni karanteenissa ja koronasta parantuessa. Siitä syystä siis hiljauseloa postituksessa, raporttien pisteissä, Discordissa sekä somessa. Nyt on kuitenkin huilittu riittävästi ja homma pyörii taas. 


Edellisviikko taas kului pitkälti matkustaessa Jyväskylä - Oslo väliä, jonka puolessa välissä tapahtui "alcohol and drugs prevention in Nordic countries" -konferenssi, jossa pääsin esittelemään Street Teamin toimintaa. Liekkö näillä kahdella viikolla jotain syy-seuraus suhdannetta toisiinsa, mutta fiilis on kuitenkin se että kannatti. Street Team on konseptina sen verta nerokas, että toivoisin sen kopioitavan mahdollisimman moneen paikkaan. Alla allekirjoittanut varsin pätevän oloisena. :D

 

 

Tänään avatessani Street Teamin sivut olin iloisesti järkyttynyt nähdessäni VALTAVAN kasan pisteyttämättömiä raportteja. Erityisesti Minski sekä Mölli olivat erittäin ahkeralla päällä. Alle pieni kuvakollaasi Minskin raportoimista kuvista!

 

 

 

 

- Taneli / Street Team Crew -