BLOGI: Omaa pohdintaa kannabiksesta tarjolla

Uusi tehtävä, Tour Kannabis.eu pompahti juuri tehtävälistoille. Tehtävä jatkaa samaa linjaa Tour Jumipuiston kanssa, eli sun hommana on mennä nettisivulle, tutkia ja vastata raporttiin muutamaan kysymykseen. Tällä kertaa sivujen teemana yllättäen kannabis ja erilaiset keinot sen käytön vähentämiseen. Mutta empä avaa tuota sen enempää vaan jätän teille jotain tutkimistakin. :D

Jos kannabis teema kiinnostaa enempikin, niin sopivasti juuri tänään YAD:n Discordin (eli siis eri kuin Street Team) kannabiskanavalla on kannabishankkeen työntekijöiden vetämää keskustelua aiheesta. Mukana mm. striiban Discordissakin vieraillut Ganja-P. Allaolevassa kuvassa kutsulinkki mukaan.

On ollut mukava huomata että tehtäviä on raportoitu hyvin koronabunkkereista. Vaikkakin olen itse ollut pienessä kuumotus kurkkukivussa, enkä sen takia ole päässyt toimistolle lähettämään kirjeitä. Toivottavasti ensiviikolla onnistuisi. Lexa sekä Vauhtimittari erityismainintana jotka ovat tehneet sellaiset raporttiputket kaikista online tehtävistä että yhtään vähempi jää varjoon. Mahtavaa duunia!

YADcraftiin kuuluu hyvää. Eri pelaajia serverillä on käynyt nyt yhteensä 14 ja jos minkäkinmoista taloa ja viritelmää kohoaa maailmaan. Ihan mahtavaa kyllä nähdä ja miettiä miltä koko servu tulee näyttämään muutaman kuukauden päästä. Yadcraft haasteisiin ilmestyi myös uusi haaste. Käy kurkkaamassa se kans. HemmuliX ja kristasatu striimailevat silloin tällöin YADcraftin meninkejä, joten jos harrastat Twitch lurkkausta niin ota tyypit seurantaan. Ja tuu tietty ite mukaan peleihin. ;)

- Taneli / Street Team Crew -