BLOGI: Minecraft Against Drugs (and Corona)

Aikamoinen viikko. YADilla kuin kaikkialla muuallakin on peruttu tapahtumia ja kokoontumisia, toimintaa on jouduttu muuttamaan rajusti ja yhtäkkiä kaikki tuntuvat ryysivän internettiin mm. Discordin maailmaan.

Meillehän Discord on jo tuttua. Laitetaan siis ihan periaatteesta yksi pykälä eteenpäin. Tänään aukaistaan ensimmäistä kertaa YAD:n oma Minecraft Java Edition -serveri tasan kello 18:00, jonne ovat tervetulleita kaikki vapaaehtoiset tai toiminnasta kiinnostuneet. Ohjeet liittymiseen löydät Street Teamin Discordista sille osoitetulta yadcraft tekstikanavalta. Sen lisäksi Street Teamiin on luvassa erilaisia Minecraftissa toteutettavia haasteita serverin olemassaolon ajan huikeilla palkinnoilla. Pidä silkällä uutta tehtävää Yadcraft haasteet! Iso ja valtava kunnioitus, kumarrus ja nöyrä kiitos HemmuliXille joka on ollut vastaamassa serverin toteutuksesta. Kun kerrankin kehoitetaan olemaan kotona ja välttämään toisia fyysisesti, otetaan tästä kaikki hyvä irti ja touhutaan yhdessä koneella. ? Alla pieni teaser...

Meillä on myös askartelussa YADin kaikkien vapaaehtoisten uusi Discord ryhmä. Osa teistä on jo sinne löytänyt, mutta ensiviikolla tuutataan siitä vielä lisää informaatiota ja startataan tosissaan. Sinne ovat tervetulleita myös te striibaajat. Erityisesti jos koskaan on kiinnostanut meidän muu vapaaehtoistyö, niin nyt on hyvä tilaisuus päästä tutustumaan porukkaan. Street Teamin Discord jatkaa toimintaansa samaan malliin, ja jos viimekerta luo yhtään katsausta tulevaan, niin aktiivisempana kuin koskaan. Alla tilannekuva viime keskiviikon skribbl.io peleistä.

Ylläpidon työviikko on siis pitkälti kulunut Discordia sekä Minecraftia pyöritellessä etätöissä. Hieman kurkkukipuisena ja siitä vainoharhaisena (joka on suorastaan suositeltavaa nyt) en ole toimistolla edes käynyt. Ensiviikolla tavoite on maanantaina olla siinä kunnossa, että pääsen kirjeitä rustaamaan teille eteenpäin. Striibailu on oiva tapa saada itsensä pihalle ja aika kulumaan. Vaikka siltä tuntuu, läheskään kaikkea ei ole peruttu. Saat ulkoilla, kuunnella musiikkia, pelata, lukea, liikkua, herkutella, kommunikoida ja tehdä niin paljon muutakin. ?

- Taneli / Street Team Crew -