BLOGI: Miitin eri olomuodot

Street Teamin miitti järjestetään 13.-15.11.

Mutta tapahtuuko se Jyväskylässä vaiko etänä? Olisitko osallistumassa jumpaan kumpaan? Nyt on tilaisuus vaikuttaa. Halukkuuden voi huikata mulle viestillä missä somessa vaan. Perinteisesti miitteihin ei ole kymmentä osallistujaa tullut, mutta se vaatisi kuitenkin monen ihmisen matkustamista ympäri ämpäri. Ja sitten tietysti se että jos kukaan ei miittiin fyysisenä tule niin ei sitä myöskään järjestetä. Kirottu korona! Lyön miitin lukkoon ensiviikolla.

Mennyt viikko striiban ylläpidossa meni jotakuinkin niin, että jostain syystä sähköposti päätti heittää kaikki uudet raportit ja materiaalipyynnöt roskakoriin. Kerkesin jo hetken äimäämään että missä kaikki materiaalipyynnöt oikein ovat mutta onneksi keksin tarkastaa… Tästä johtuneena pieni viive lähetetyssä matskussa! Nyt ovat kuitenkin kaikki matkalla.

Viikon aktiivisimpana striibaajana toimi tällä kertaa saekki joka tuuppasi älyttömän määrän raportteja yhden päivän aikana. En ole edes kerennyt tarkistamaan niitä kaikkia vielä tätä blogia kirjoittaessa. Katson ne ihan just!!! Kuva taas tulee Feltteri 313:n raporteista

- Taneli / Street Team Crew -

PS: Oothan jo huomannu Vuoden vapaaehtoinen 2020 äänestyksen? Erika voittoon!