BLOGI: Liian tarkka uutishaukka!

He-heipä hei! Niin vaan hurahti yksi viikko taas eteenpäin. Valtakunnassa siis kaikki hyvin. Tarrat liikkuu ja raportteja tupsahtelee tasaiseen tahtiin. Discordissa spämmitään meemejä kuten kuuluu, ja ulkona sää vaihtelee kevään ja syksyn välillä lähes päivittäin.

Raportteja oikeastaan meinaa tulla liiankin tehokkaasti ainakin erääseen tehtävään. Suurennuslasin alla tänään on Uutishaukka -tehtävä johon tuli pieni muutos. Kyseisestä tehtävästä on mahdollista saada nykyään hieman Make a Meme -tyyppisesti enintään 20 pistettä per kuukausi. Välillä tehtävien kanssa käy niin, että joku keksii nerokkaan ratkaisun tahkota sillä turhankin helposti pisteitä, ja ylläpidossa täytyy lyödä vähän jarruja väliin. Tarkoituksena tällä on koittaa välttää sitä, että ei ajauduta tilanteeseen jossa ei enää kannata jakaa tarroja koska pisteet saa nopeammin ja helpommin jotenkin muuten. Aikanaa sama kävi Youtube-iskulle kun muuan striibaaja spämmi kommentteja yhdeltä istumalta muutaman sadan pisteen edestä. Eikä tarkoituksena ole nyt läksyttää, näin minäkin striibaajana toimisin jos löytäisin porsaanreijän. Ja näin saan ne myös korjattua. Tässä Kisuliu:n reaktio muutokseen:

 

Kisuliu tiivisti hyvin myös ensikuun lopun valinna vaikeuden YADin Talvileirin sekä Lantrekin väliltä. Kumpaan sä oot tullossa?

Kiitos tästä viikosta myös ahkerille striibaajille: feltteri 313, Immapest ja Venla.s-89! Aina ilo lukea raportteja joista tulee selväksi että lähetetty matsku menee oikeisiin paikkoihini. :)

 

- Taneli / Street Team Crew -