BLOGI: Lehdet ja sivut alhaalla

 Heheipähei!

Viime viikon bloggaus ilmestyi omituisesti maanantaina ja tämän viikon taas perjantaina. Ihan vaan koska tykkään hämmentää. Ei vaan oikea syy on koska vedin tänään myös perjantain chatin YADin Discrodissa. Tällä viikolla striiban nettisivujen kanssa on ollut säätämistä mutta nyt niiden pitäisi toivottavasti pysyä auki paremmalla menestyksellä. Jumipuiston kanssa taas vielä riittää säätämistä. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään dossaus yökkäys härpäkkä vaan jotain IP osoitteiden kanssa. En minä näistä juurikaan ymmärrä. Onneksi ei tarvitsekkaan ymmärtää vaan elämme keskenämme ihmisinä maailmassa jossa jokaisella on oma osaamisensa!

Uusi tehtävä Vuoden vapaaehtoinen 2020 pompsahti juuri tehtävälistaan. Käykäähän äänestämässä Erika voittoon (vaikka meidän voittaja onkin jo <3)! Kuukauden tehtävänä pyörii Täsmäisku ja haastetehtävässä tässä kuussa pitää saada kaksi kaveria mukaan Street Teamiin. Haastetehtävän +10 pistettä tulee tietysti bonuksena Uusia päänahkoja tehtävän päälle eli helpot 21 pojoa tarjolla.

Jyväskylässä paisoi aurinko, joten halusin nähdä paistaako muuallakin ja heitin Instagramiin Surprise-Taskin. Siinä tägättiin YAD:tä ulos luonnon materiaaleilla. Stoori taitaa olla jo hävinnyt mutta viikonlopun aikana tehdyistä teoksista annan vielä pisteitä 4p / teos. ;)

- Taneli / Street Team Crew -