BLOGI: Iita esittäytyy!

Heeii!! (: 

Täällä parhaansa mukaan kirjottelee Iita, 15v ysiluokkalainen Mikkelistä. (: Oon ollu nyt YAD:lla TET- harjottelussa tän viikon, joten mun nimen on joku saattanut raporteista tai posteista huomata. 

YAD on ollu semi pitkään jo mulle tuttu, koska perheenjäsen on ollu täällä töissä ja vinkannu Street Team- hommista mulle sitten. Discordissa oon välillä pyöriny myös. YAD ja sen toiminta on oikeestaan aina kiinnostanu mua, sillä koen sen arvot ja tavotteet erittäin tärkeiksi.  

Vaikken kovin aktiivinen striibailun suhteen oo ollukaan, halusin silti tulla tänne harjotteluun tutustumaan työntekoon YAD:lla, ja TET- paikkana YAD on mahtava, porukka on todella mukavaa ja rentoa ja saat varmasti olla oma ittes ilman pelkoa. Vastaanotto oli lämmin, ja työntekokin hauskaa :,D Viikossa ei kauheesti kerkee duunaamaan, mutta oon tutustunu postihommiin, raporttien pisteytykseen ja kommentointiin, sekä kaikenlaiseen muuhun aktiiviseen toimintaan jota YAD järjestää. Kävin esimerkiks Tanelin ja Iidan mukana esittelemässä YAD:in toimintaa toisille ysiluokkalaisille, ja pääsin tuunailemaan pehmoleluja Miljan vetämässä Vaikuta- illassa torstaina. 

Raporteista mieleenpainuvimmat oli Ebbaketun palauttama “Minun tarinani”, joka oli upeesti kirjotettu. Myös Aadan magee esitelmä ja Möllin miljoonat palautukset :D 

Suosittelen siis lämpimästi molempia, harjotteluun tulemista ja Street Teamiin liittymistä, et varmasti tuu katumaan!!<3 

Blogin kuvituksista vastaavat tänään Mölli esitelmäkuvallaan sekä Ebbakettu vähän vinolla mainostuksellaan :,D 

- Iita / Street Team Crew -