BLOGI: Hyvä otsikko

Eilen keskiviikkona polkaistiin taas YADin Discord käyntiin! Oli mukava kokoontua pitkästä aikaa uusien ja tuttujen tyyppien kanssa porukalla turisemaan kesän kuulumiset ja opiskelujen alun kuumotukset. Chattejä jatketaan nyt viikottain keskiviikko-iltoina ilta kahdeksasta kymppiin. Linjoille kannattaa tulla jo pelkästään sen takia, että sillä saa kerrytettyä näppärästi 5 pistettä per viikko. Se on pieni määrä kerralla mutta vuodessa jo hyvä potti! Eikä tarvitse stressata siitä jos ei kerkeä olemaan koko kahta tuntia, vaan mukaan saa tulla just sillon kun kerkeää ja olla sen minkä haluaa. 

 

Ensiviikolla YADilaiset ovat seikkailemassa Maarianhaminassa sankoin joukoin, kun jokavuotiset tiimipäivät järjestetään jälleen. Näille päiville kutsutaan jokaisesta YADin vapaaehtoistiimistä kaikkein ansioituneimat vapaaehtoiset, eli Street Teamista yleensä TOP listan kärki. Edustamassa tällä kertaa muuan Mölli! Tiimipäivistä johtuen materiaalia kulkee viikonvaihteessa hieman hitaammin, mutta maltti on valttia ja valtilla pärjää pitkälle. 

 

 

Tällä viikolla striibailu-uransa polkaisivat käyntiin uudet tarroittaja-prot Minski sekä Luksu. Tervetuloa mukaan Street Teamiin vielä molemmille. :] Ylläoleva kuva Minskin käsialaa!

 

- Taneli / Street Team Crew -