BLOGI: Hulinata hulinata sulle

Heipähei!

Edellisestä bloggauksesta on kulunut pieni tovi joten en ole varma edes mistä aloittaa! Striibassa on tapahtunut kovasti vähän joka suunnassa. Erityisesti pinnalla ovat olleet YAD -esitelmät, joita on pidetty ympäri suomea sattumalta samaan aikaan ainakin Möllin, Aadan ja eezmeraldan toimesta. Kouluhommeleita tehtävä kannattaa pitää muillakin mielessä. ;) Toimistolla  taas rakennettiin pieni ’podcast’ studio ja päästiinkin tiistaina kuvailemaan ja nauhoittamaan pieniä pätkiä eri aiheista vapaaehtoisten kesken. Samaan aikaan taustalla laulettiin syntymäpäivä-laulua ja syötiin mokkapaloja.  :D

Samana päivänä Striibassa aloitti harkassa Saasa, josta pääsette kuulemaan ensiviikolla blogin puolella enemmän. Raporteissa ja Discordissa joku on saattanut päästä häntä digitaalisesta tapaan jo tällä viikolla. Eli hulinaa on ollut!

YADin Superviikonloppu järjestettiin pariviikkoa sitten, jossa oli myös Street Teami sekä Discord yhteisömme hyvin edustettuna. Viikonloppuna kehitettiin tulevaa YADia, pidettiin järjestön syyskokous, syötiin, juostiin, seikkailtiin, pelailtiin ja saunottiin. Super-e kehkeytyy vielä supertehtäviä ja superuudistuksia loppuvuodelle.

Bloggauksen kuvan raportoi Mölli. Mölli muuten päätyi YADin hallitukseen. Siistii!

- Taneli / Street Team Crew -