BLOGI: Digiprofiileja discordissa

Heheip!

Tämä viikko striibassa on mennyt minun osaltani mukavasti, sillä apukäsinä striiban ylläpidossa on touhunnut tettiläinen Tami. Tami on joitakin raportteja kerennyt pisteyttämään ja osallistui myös eiliseen Discordiin.

Discordissa tällä viikolla puhuttiin tietoturvaseikoista ja digiprofiileista. Haastoin siellä osallistujia, kuten haastan nyt myös sut selvittämään oman digiprofiilisi tästä Sitran testistä. Raportoippa tuloksesi Surprise-Taskiin ja kerro samalla mitä ajattelit testistä. Oliko helppoja juttuja vai paljon uutta asiaa? 5 pojoa tarjolla! Jos teema kiinnostaa enemmänkin niin tässä löytyy kyselyn oikeat vastaukset ja tässä lisää blogia aiheesta. Discord keskustelujen aiikana samaan syssyyn HemmuliX innostui jakamaan vinkkejään googlen mainosten pois päältä ottamiseen, salasanageneraattoreihin ja muihin näppäriin vinkkereihin. Niitä voi käydä selailemassa striiban ryhmästä. 

Viikon striibaajana on pakko mainita Immapest, joka on tykittänyt Kamaa Somessa -tehtäviä hiukealla tahdilla! Ei mene enää kauaa kun kaikki koulutuksen tehtävät on hällä tehnynä, ja rapiat 100 pistettä odottaa maalissa. Mainio startti vuoden alkuun. Kuvista tässä blogissa vastaa ensin Kisuliu ja alemmasta Jumala!

- Taneli / Street Team Crew -