Valtaa striiban instagram?!

Online

Instagramin päivittämisen ideana olisi tuottaa teidän näkökulmasta erilaista matskua meidän sosiaaliseen mediaan ja mahdollisesti saada lisää uusia innokkaita striibalaisia iloiseeen porukkaamme, woopwoop!

Ohjeita tähänkin hommaan on muutamia, mutta mennään kuitenkin positiivisella ja rennolla otteella!! <3 Vapaaehtoiset siis päivittävät vähintään kolme postausta storeihin ja kaksi postausta feediin oman päivittelyviikon aikana. Voit siis postailla viikon aikana erilaisia kuvia ja halutessasi myös videoita liittyen kaikkeen Street Teamin toimintaan. Huumoria ja osuvia tekstejä saa lisäillä postauksiin, mutta tietysti hyvän maun rajoissa. :)

Tehtävän voi suorittaa vasta kun sinulla on 100 pistettä.

Esittely:

Esittele aina päivittelysi alussa lyhyesti tai vaikka pitkästikkin itsesi, jotta seuraajat tietävät kuka päivittää kyseisen viikon aikana Street Teamin Instaa. Jos sulla on valmiiksi ideoita liittyen sun tulevan viikon päivittelyihin, olisi mahtavaa, jos jakaisit myös niitä ekana päivityspäivänäsi. Seuraajat saisi vähän esimakua siitä, mitä matskua tilille olisi tulossa.

Tägääminen:

Jos jaat esim. postauksia/kuvia/videoita muilta instagram-tileiltä, muistathan aina tägätä alkuperäisen tekijän postaukseesi. Voit tägätä (esim. @käyttäjätili) omiin postauksiisi teoksen alkuperäisen tekijän esim. kuvien ja videoiden päälle tekstillä.

Huom! Mieti tarkkaan haluatko tuoda oman henkilökohtaisen tilisi esille Street Teamin Instassa.

Aiheet:

Aiheita postauksillesi voit keksiä vapaasti itse kunhan ne liittyvät edes löyhästi jotenkin striibailuun, YADiin, päihteettömään tekemiseen tai positiivisella otteella mielenterveyteen. Esimerkki aiheita voivat olla Street Teamin tehtävien teko, muistot YADin reissuista tai muista toiminnoista, oman Street Team historian kertominen, vapaaehtoistoiminnasta kertominen ja mitä kaikkea siihen sisältyy ja yleisesti siitä, mitä striiibailu on!! Jos tulee hankaluuksia aiheiden ja teemojen keksimisessä, voit kysellä vinkkejä Tanelilta WhatsAppissa ja discordissa.

Jätetään postauksista kuitenkin pois esimerkiksi kaupallinen mainonta sekä stereotypioita ja ennakkoluuloja vahvistava sisältö. Tehdään siis hyvällä fiiliksellä postauksia.

Viestit:

Jos tilille tulee yksityisviestejä, muistetaan aina vastata iloisesti kaikille. Kun tiliä käyttää moni, kirjoitetaan jokaisen vastauksen perään oma nimimerkki (esimerkki: terveisin vapaaehtoinen Ville), niin kaikki pysyy perässä, kuka kirjoittaa.

Emme hyväksy minkäänlaista somehäirintää tai kiusaamista, ja jos esimerkiksi yksityisviesteissä sattuisi tulemaan tällaista ilmi, olethan rohkeasti yhteydessä Taneliin, jotta tilanteeseen voidaan puuttua välittömästi.

Tunnukset:

Instagramin käyttäjätunnus on yad_street_team. Vaihdamme salasanaa usein, joten saat sen ylläpidolta aina päivittelyviikkosi alussa.

Jos sinulle tulee este päivittelylle sovittuna päivänäsi, ole ihmeessä yhteydessä Taneliin, niin vaihdetaan päivittelysi toiseen päivään. Ei pidä ottaa siis liikaa paineita itselleen tästä! <3

Jos kiinnostuit, ole yhteydessä Taneliin WhatsAppissa 040 0234317 tai discordissa!

Pisteytys: 30 pistettä / kuukausi
Raportoitu 21 kertaa


Viimeisimmät kuvat

Ei kohteita