Discordin Iso Jehu

Online

Suunnittele, toteuta ja vapauta sisäinen Iso Jehusi yhtenä Discord iltana.

Ennenkuin voit suorittaa tämän tehtävän, sun täytyy olla osallistunut ainakin yhteen Discord iltaan. Eli varmistappas vielä että olethan suorittanut tämän tehtävän ja että homman perusajatus on selkeä.

Tässä tehtävässä sinä suunnittelet ja toteutat jonkin vapaamuotoisen toiminnan YAD:n discordissa ylläpidon tukemana. Voit pitää esimerkiksi jutteluhetken itseäsi kiinnostavasta aiheesta tai lisätä muiden tietoutta aiheesta tekemällä vaikka visan Kahootissa tai haastaa muut piirtämään jostain tietystä aiheesta Aggie.io:ssa. Nämä eivät ole ainoat vaihtoehdot tietenkään, vaan saat antaa luovuutesi laukata vapaana. Aiheet voivat olla mitä vain harrastusten tai maailmankaikkeuden tarkoituksen pohdinnan välillä. Koko discord keskustelun ajan sinun ei tarvitse toimintaa vetää, vaan 30 minuuttia riittää. Ja ylläpito on aina menossa mukana sinua tukemassa. 

 

Mene siis Discordiin ja laita Taneli YAD:lle yksityisviestillä tekstiä ainakin seuraavista asioista:

- Aihe tai teema illalle

- Mieti ennakkoon muutama tarkentava kysymys aiheesta ajatuksia herättämään

- Mikä viikko sopis sulle parhaiten? Discord jubailut tapahtuvat aina keskiviikkoisin 20:30 - 22:00

- Tarvitsetko jotain erityistä apua sitä varten?

Tai jos mitään ideaa ei ole, mutta innostusta ottaa koppia yhdestä illasta kuitenkin löytyy niin mietitään alusta asti yhdessä. Jatketaan höpinää Discordin yksityisviesteissä niin homma etenee!

 

Kun homma on hoidettu niin raportoi tänne (vähintään) muutamalla lauseella että mitä illasta jäi erityisesti mieleen ja mikä oli fiilis siitä jäi.

Pisteitä tiedossa 10 kappaletta toteutuksesta, ja tietenkin 5 pistettä keskiviikon diseen osallistumisesta. Eli kannattaa!

Pisteytys: 10p
Raportoitu 5 kertaa


Viimeisimmät kuvat