YAD logo

Yadiviisut 2023

Online

Ehdota viime vuonna julkaistu kappale Yadiviisu -kilpailuun! Äänestys kaikista ehdotetuista kappaleista alkaa toukokuun lopulla ja voittaja selviää kesäkuun lopulla.

Euroviisuista poiketen ainoat säännöt ovat että kappaleen julkaisuvuosi täytyy olla 2022, jokainen saa ehdottaa yhden kappaleen eikä kappale saa käsitellä huumeidenkäyttöä tai alkoholia. Eli vaikka kaikki kunnia kuuluu Käärijälle, niin ei pina coladaa tähän kilpailuun. Pidätän oikeudet myös sensuroida yleisesti sopimattomat biisit kappalekohtaisesti. Inspiraatiota voi hakea esimerkiksi YADin huumeettomat bilebiisit soittolistalta: https://open.spotify.com/playlist/4SBtxaHiKsNnV3aVgseCzW?si=XoHDtAWjTEG6SEdxEZJ4jw&nd=1

Kappaleita voi ehdottaa 31.5. asti, jonka jälkeen kappaleista koostetaan äänestys joka jatkuu 25.6. asti. Voittajabiisin ehdottajalle luvassa myös erikoisyllätyspalkinto!

Liitä raporttiin Youtube-linkki valitsemastasi kappaleesta ja halutessasi voit kirjoittaa mukaan pienen saatetekstin pohjustaen miksi tämän kappaleen kuuluisi voittaa.

ps. Itse suosisin kappaleita musiikkivideolla!

Pisteytys: 5p
Raportoitu 12 kertaa


Viimeisimmät kuvat

Ei kohteita