YAD logo

BLOGI: Yrtitetään edes!

”Yrtitä edes” tehtävä on ottanut hyvin tuulta alleen ja tällä viikolla olen hihitellyt maailman outoudelle pakatessani materiaalikirjeet täyteen multaa. Tätä en kuvitellut päätyväni tekemään opiskellessani nuoriso-alaa. :D Mutta huisia että porukkaa kiinnostaa yrtitys! Vielä huisimpaa on kun onnistutte meidän D.I.Y viherpeukalo setillä kasvattamaan jotain. Jään innolla odottamaan tuloksia!!

Tuloksia odotan innolla myös toisesta uudesta tehtävästä ”Täsmäisku: Smurffien kysely” (oikeat smurffit ei liity tähän mitenkään). Nämä kyseiset smurffit kävivät edellisviikolla Discord illassa kyselemässä vastauksia heidän kyselyynsä (joka liittyy yllättäen huumeisiin) ja paljon niitä saatiinkin. Mutta koska paljoon ei tyydytä, niin tässä tilaisuus myös mahdollisuus muille striibaajille.

Viikon vapaaehtoisten suorituksista täytyy nostaa hattua striibaajalle optinenharha, joka jo ties monennetta kertaa teki valtavan raporttiputken meemitehtävästä yad-viruksen levittämiseen. Erityismaininta myös muru:lle joka kerkesi napata ensimmäisenä pisteet yrtittämisestä rairuohollaan.

- Taneli / Street Team Crew -

PS: Surprise-Task!!!!!!! Kaikista luovista ratkaisuista yhdistää YAD sekä pääsiäinen +4 pistettä kuvan kera. Tarroja raeruohoon! Maalaa YAD pääsiäismunaan! Kyl te tiiätte!