YAD logo

BLOGI: Yrtit itää!!

Tämä viikko on ylläpidon puolella mennyt pitkälti sairastaessa, niin Tanelin kuin Janikankin puolesta. Flunssaa tuntuu olevan siis liikkeellä joten olkaa muutkin varovaisia! Sitä innostuu vähän lämpimimmistä keleistä joskus turhan helposti ja unohtaa että se kesä ei oikeasti ihan vielä ole täällä. :D Tästä johtuen myös matskua on liikkunut vähän vähemmän mutta ensiviikolla postitetaan taas kunnolla. 

Viikon raporttien kohokohta on ehdottomasti ollut Möllin saavutus saadessaan Yrität edes -tehtävän siemenet itämään!! Täytyy myöntää, että olin itsekkin hieman skeptinen että riittääkö meidän D.I.Y. setin mullat ja alusta kasvatukseen, mutta tämän myötä todisteet siihen löytyy!!

 

Fillarikesä on lähtenyt myös erinomaisesti liikkeelle ja joukkueeseen on liittynyt mukaan jo hyvä liuta ihmisiä. Koitetaan päästä tällä kertaa edellisiäkin vuosia pidemmälle polkien. Rawrx3 on edennyt huimaa vauhtia Kamaa Somessa -koulutusta ja tykittänyt sen verta pisteitä että on kivunnut kuukauden top listalla myös jo neljänneksi. Keskiviikon Discordissa meillä oli uusia tyyppejä ja vanhoja läppiä. Eli viikko sisälti hyvää settiä kertakaikkiaan sairasteluista riippumatta! :]

 

- Taneli / Street Team Crew -