BLOGI: YadTok

YADi on löytynyt TikTokista jo jonkin aikaa, mutta sinne keskittyv tehtävä on ollut puuttunut striiban tehtävälistasta. Vaan kaikki on nyt toisin! Uusin tehtävä TikTok = YadTok on vastikää julkaistu koristamaan mainiota tehtäväkattausta. Tehtävässä sun tarkoituksenasi on tuutata TikTok täyteen pätkiä striibailuista, YADin huumetiedosta tai jostain niihin liittyvistä asioista.

Miksipä et esimerkiksi dokumentoisi striibailuasi videoin ja editoisi näistä koosteen julkaistavaksi, tai etisisi YADin huumetietopankista tutkittua tietoa ja jakaisi sitä bittiavaruuteen? Kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Yhtenä vaihtoehtona on voi olla myös etsiä käsiisi YADin profiili @yadlife ja ottaa sieltä inspiraatiota tai reagoida jo valmiisiin videoihin. Luovuus kukkimaan. Mua kiinnostaa nähdä mikä tulee olemaan striibalaisten teemabiisi. :D

Street Teamiin on valunut lähiaikoina hyvä määrä uusia vapaaehtoisia, tasapuoliset tervetuloa toitotukset vielä kerran kaikille. Usealle on lähtenyt jo hyvä määrä materiaalia postissa, sekä muutamat ovat kerenneet jo niitä jakamaan. Kuvissa esimerkillisesti tätä todistavat Soffucat sekä emmimattsson. Mukavaa oli myös huomata kuinka surmanluoti teki comebacking striibailuun muutaman vuoden tauon jälkeen. Huuuusi-a!

Ensiviikolla tämä Taneli viettää myöhäistä hiihtolomaa, eli postitus on hetken jäissä. Mutta kuten kevätaurinko taivaalla osoittaa, jää sulaa tosi pian. ;)

- Taneli / Street Team Crew -