YAD logo

BLOGI: Yadiviisut tulevat!

Striiiiiiiiiiiiiiban blogiuutisista hyvää päivää!

Yadiviisut 2023 on aloitettu! Nyt perinteisesti ensimmäistä kertaa Street Teamin houstaamana käydään mittelö yadilaisten 2022 julkaistusta lempikappaleesta. Tutustu tehtävään ja mieti tarkkaan millä viisulla voit saavuttaa tiesi voittoon. Voittaja kappaleen ehdottaneella on luvassa yllätyspalkinto.

Uusimmassa Yadcastissa vieraana striibasta tuttu eezmeralda sekä meikätaneli. Puheenaiheena vahvasti street team: https://www.youtube.com/watch?v=gJwkntyo7wg&lc=UgwTvHZDDKA8fngzALZ4AaABAg

 

Muuan striibailija tunnettu profiilinimestään ”Aada” on kaapannut ja ottanut Street Teamin Instagramin haltuunsa. Aada jatkaa näin eezmeraldan sekä möllin aloittamaa putkea tehtävään ”Valtaa Striiban Instagram?!. Ottakaa muutkin tästä koppia ja hommatkaa helpot pisteet.

Discordissa taasen tänään luvassa Venlan ohjaama tutustumis-onnenpyörä. Eli jos Discord toiminta on kiinnostanut koskaan, niin tänään on paras päivä tulla mukaan tutustumaan meidän porukkaan ja viettämään laatuaikaa kasista kymppiin.

 

Parit edellisviikkoa on striiban ylläpidossa ollut melko hiljaista, kun osallistuimme Gutsy go -koulutukseen sekä Päihdepäiville. Mutta nyt reissut on tehty tältä osin ja keskittyminen 110% striiban hommissa. Kesällä on luvassa ainakin päivitystä palkintokauppaan, joten kannattaa ehkä hamstrata pisteitä hetken aikaa ennen uusia ostopäätöksiä…

 

 

- Taneli / Street Team Crew -