YAD logo

BLOGI: Villellä on kinkkurasvat mielessä

Tällä viikolla Taneli on laittanut nettiin uuden tehtävän, jossa voit osallistua maailman suurimpaan huumekyselyyn. Käy tienaamassa pisteesi täältä: https://streetteam.yad.fi/t%C3%A4sm%C3%A4isku-global-drug-survey. Tänään ollaan taas nökötetty toimistolla sähköpatterin lämmössä, ja postiteltu matskusettejä ympäri Suomea. Viime viikon kaksintaistelu Gmailin ja Tanelin välillä oli viihdyttävä ja tänään siitä otettiinkin revanssia. Tarjoukset osion syövereistä löytyi meinaan vieläkin vanhempia lukematta jääneitä materiaalipyyntöjä, semmoisia jotka olivat saapuneet kesä- ja elokuussa jopa. Hupsista!

Keskiviikko iltana oltiinkin vuoden viimeistä kertaa Discordissa yhdessä ennen Joululomille siirtymistä. Jatketaan samaan malliin ensi vuoden puolella kun on pahimmat kinkkurasvat saatu sulamaan vyötäröltä. Hyvää Joulua ja vieläkin hyvempää uutta vuotta kaikille!

- Ville / Street Team Crew -

 

 

Meemistä kiitos saekki !

Meikätaneli on normaalisti töissä vielä ensiviikolla maanantain ja tiistain ja siirryn sitten lomille, mutta me järkätään Iidan kanssa vielä tämän vuoden puolella yksi Discord-chat lomailujen välissä 30.12. kello 15-17. Tulkaahan sillon vielä moikkaamaan ja kertoman lomakuulumiset! Käyn myös silloin samalla postittamassa pyydetyt matskupyynnöt niin ei lopu jouluaskartelu kesken. ;)

- Taneli / Street Team Crew -