YAD logo

Blogi: Viimeisiä viedään..

Helouu viimeistä kertaa!!

Aika on menny ihan sika nopeeesti ja mun harkka lähenee loppuaan (YHYYY)!! :( Oon nyt kohta kolme kuukautta ollu mukana Yadin toiminnassa ja fiilikset on semmoset, että voisin vaa jäädä ikuisiks ajoiks tänne (ehkä jäänki khihihi). Mutta oikeesti ihan mahtavia työkavereita ja vapareita ja nuoria jajaja ääääää!!! <333 Oon oppinu ja päässy kokemaan tosi paljon kaikkee uutta ja oon siitä niiiin kiitollinen! Ihan mahtavaa on myös se, että pääsin Säädäks sä? -hankkeen kehittäjätiimiin mukaan, eli tuun varmasti ainaki sillon tällön pyörimään Jyväskylän toimistolla!!<33 Päälimmäisenä kuitenkin mieleen jää kaikki ihanat ihmiset, joittenkaa on saanu viettää aikaa ja tehä hommia. Täälä on niin hyväsydämmisiä, luovia, aitoja ja hauskoja tyyppejä, jotka ottaa aina kaikki huomioon ja lisäks tekee tosi tärkeetä työtä!! <33 En voi muutaku hehkuttaa tätä kaikkee, mutta kyllähän te tiiiätte kui besst YAD onn ;)

Huom! Viimeinen Discord ennen kesän taukoa pidetään enskeskiviikkona 31.5. tuttuun tapaan klo 20–22!! Tulkaaa siis jubaan meiänkaaa!! :)

Muistittehan myös, että YADVIISUT on käynnissä, ja jokainen saa ehdottaa yhtä päihteetöntä biisiä raportoimalla sen meille (helpot 5 pointsia siitä myös 8)) Voittaja biisin ehdottaneelle on luvassa myöskin yllätyspalkinto!!! 

Palkintoihin ja pisteisiin liittyen, palkintokauppaan on lisätty KOLME uutta aivan sairaan hienoa paitaaa!!! Kerätkäää siis ihmeessä niitä pisteitä, nii saatte ittellenne nää (pakko itekki tsempata ja hankkii pisteet noihin)!! <33

KATTOKAA NY!!:

Näitä Yadin logolla olevia paitoja saa myös mustana!!^

Ihanaaaa kesää kaikille ja kuullaan jaja nähdään!!<3

- Venla / Street Team Crew