YAD logo

BLOGI: Vaaliviivat vedetty

Kuntavaalit oli ja meni. Toivottavasti täysi-ikäiset kerkesitte äänestämään! Vaalien myötä sulkeutui myös Vaaliviivat 2021 tehtävä, kiitos siihen osallistuneille. Mölli ja eezmeralda nappasivat sillä ihan valtavat pisteet. Seuraavia vaaleja odotellessa! 

Tämä viikko on ollut kesäloman tuoksuinen, ainakin päätellen siitä että ylläpidossa on ollut hiljaisempi viikko. Päättelen tästä myös sen että striibaajat laiduntavat vehreillä kesälaitumille ilman koulun paineita miettimättä vapaaehtoistyötä! Se on täysin ansaittua. Yksi striibailun parhaista puolista on sen, että tätä voi tehdä omaan tahtiin just sillon kun siltä tuntuu.

Tällä viikolla YADin perjantain Discord chat viettää viimeistä jubailuhetkeään ennen kesälomaa. Keskiviikkoina taas jatketaan tuttuun tapaan vielä pitkälle kesää, joten ei syytä paniikkiin. Mistä taas voi potea pientä paniikkia, on se, että mulla on toimistolla edelleen iso kasa katuliituja. Haluan niistä eroon joten tilatkaa matskua täältä > https://streetteam.yad.fi/katuluuta-eiku-liitu 

- Taneli / Street Team Crew -

 

PS: ᶘ ͡°ᴥ͡°ᶅ